Koulutusten hakusivusto

Tutkintokoulutuksia moneen eri tarpeeseen

Olemme koonneet yhteen eri oppilaitosten koulutustarjontaa – täältä löydät tuhansia koulutuksia! studentum.fi on Suomen suurin koulutusten hakukone. Löydät sivuiltamme koulutusten lisäksi paljon opiskelupaikan valintaan, hakemiseen ja opiskeluun liittyvä sisältöä. Haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan koulutuksen ja aloittamaan matkasi kohti unelmiesi urapolkua.

Tiedämme, että sopivan koulutuksen löytäminen voi olla toisinaan vaikeaa. Tarjontaa on paljon, ja valinnanvaikeus voi iskeä. Sivustollamme koulutukset on jaoteltu eri koulutusaloihin ja koulutustyyppeihin, jotta sinulle sopivan koulutuksen löytäminen onnistuisi mahdollisimman vaivattomasti. Haluamme tehdä valinnasta ja vertailusta sinulle helppoa, vaivatonta ja nopeaa.

studentum.fi:n laajasta tarjonnasta löydät tietoa mm. yliopistoista, ammattikorkeakouluista, ammatillisesta koulutuksesta, lukioista sekä kansanopistoista. Voit myös tutustua etäopiskeluvaihtoehtoihin, valmennuskursseihin, kielimatkoihin sekä ulkomailla opiskelun mahdollisuuksiin.

Etkö löydä etsimääsi?

Puuttuuko studentum.fi:stä jokin tietty oppilaitos tai koulutus? Kaipaisitko lisätietoa johonkin opiskeluun liittyvästä teemasta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Haluamme tarjota mahdollisimman kattavan koulutusten hakusivuston, ja otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Onnea oman juttusi löytämiseen!
studentum.fi:n tiimi

Luotettava kumppani -jäsenyys kertoo, että toimimme avoimesti ja huolehdimme lakisääteisistä velvollisuuksistamme.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Kirjaudu sisään