Sivuston käyttötapa: Mobiili

Automaatio- ja informaatioteknologia

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandiohjelmat

Automaatio- ja informaatioteknologia

Automaatio- ja informaatioteknologia herättää erilaiset järjestelmät henkiin ja avaa ovia muun muassa robotiikan, internetteknologian ja teollisuusautomaation alalta.

Mitä automaatio tarkoittaa?

Automaatio on laitteiden, koneiden ja prosessien ohjaamista ilman ihmisen välitöntä vaikutusta. Automaatio- ja informaatioteknologian koulutusohjelma on poikkiteknisyydessään erinomainen väylä tekniikan eri aloille, ja se antaa hyvän pohjan päivittää jatkuvasti osaamistaan nopeasti muuttuvassa tekniikan maailmassa.

Automaatio- ja informaatioteknologian opiskelu

Opinnoissa perehdytään automaatiossa käytettäviin tekniikoihin ja menetelmiin. Opiskelun periaatteena on tekemällä oppiminen; luennoilla opitaan menetelmät, mutta laboratoriossa ja erilaisissa harjoitus- ja projektitöissä teorioita pystytään testaamaan kunnolla käytännössä.

Automaatio- ja informaatioteknologian opinnot sopivat kaikille matematiikasta, fysiikasta ja tekniikasta kiinnostuneille, jotka haluavat luoda laajan ja monipuolisen osaamispohjan.

Automaatio- ja informaatioteknologian opintojen jälkeen

Automaation taitajat päätyvät monesti kokonaisuuksien ymmärtäjinä tuotannon ja tehtaiden johtotehtäviin. Koulutusohjelma avaa uravaihtoehtoja esimerkiksi robotiikkaan, teollisuusautomaatioon, elektroniikkaan, lääketieteen automaatioon sekä energia-, ohjelmisto- ja tietoliikennetekniikkaan.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31