Sivuston käyttötapa: Mobiili

Economics-kandidaattiohjelma

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
2 + 3 vuotta
englanti
marker Hakuaika käynnissä
   
Päiväopinnot
Espoo
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Economics-kandidaattiohjelma

Economics-kandiohjelma

Economics-kandidaattiohjelma

Taloustiede on yhteiskuntatiede, joka perustuu teoreettisiin malleihin ja huolellisiin data-analyyseihin. Ohjelmassa opetellaan ilmiöiden mallintamista, empiirisiä metodeja sekä instituutiota Suomen johtavassa taloustieteen tutkimus- ja koulutusyksikössä. Professorit ovat kansainvälisesti tunnettuja tutkijoita, jotka ovat työskennelleet maailman parhaimmissa yliopistoissa. He toimivat neuvonantajina ja asiantuntijoina valtioiden, yksityisten yritysten ja muiden organisaatioiden taloudellisissa kysymyksissä. Economics-kandidaattiohjelma sisältää myös matematiikan ja ohjelmoinnin opintoja Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulussa.

Economics-kandidaattiohjelmaan valitaan 40 uutta opiskelijaa. Koulutukseen haetaan analyyttisiä opiskelijoita, jotka haluavat ymmärtää, miten yhteiskuntamme toimii. Yliopisto tarjoaa maailmanluokan koulutuksen, joka painottaa analyyttisiä taitoja ja laskenta- ja data-analyysitekniikoita. Tällaiset taidot ovat erittäin kysyttyjä työelämässä. Lisäksi taloustieteen kandidaattiohjelma tarjoaa erinomaisen pohjan taloustieteen ja muiden kvantitatiivisten tieteenalojen jatko-opintoihin. Ohjelma tarjoaa suoran pääsyn maisteriopintoihin Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Taloustieteen opiskelijat ovat usein myös jatkaneet arvostetuimpiin ulkomaisiin maisteri- ja tohtoriohjelmiin.

Koulutuksen sisältö

Analyyttisille taloustieteen asiantuntijoille, jotka hallitsevat myös tietojenkäsittelyä ja data-analytiikkaa, on kova kysyntä. Missio on vastata tähän kysyntään ja valmistaa opiskelijat haastaviin työtehtäviin. Economics-kandidaattiohjelma hyödyntää Aalo-yliopiston ydinosaamisalueita perustieteiden korkeakoulun puolelta.

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana opiskelijat käyvät lukuisia taloustieteen perusteiden kursseja, jotka tutustuttavat opiskelijat taloustieteen tapaan lähestyä ja analysoida erilaisia paikallisia ja globaaleja ongelmia. Kurssit perustuvat CORE-Econ projektiin, joka tarjoaa interaktiivisia tapoja oppia taloustiedettä käytännön kysymyksiä ratkomalla. Lisäksi ensimmäisen vuoden opinnot sisältävät matematiikan ja ohjelmoinnin kursseja Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulusta.

Toisena opiskeluvuonna opitaan analysoimaan talouden toimijoiden käyttäytymistä, markkinoiden toimintaa, markkinavääristymien korjaamista, makrotaloustieteen ilmiöitä, kansallisia ja kansainvälisiä instituutioita sekä julkistaloutta. Samalla opitaan myös hyödyntämään matemaattisia, tilastollisia ja ohjelmointitekniikoita oikeiden taloustieteellisten ongelmien ratkaisemiseen.

Kolmantena opiskeluvuonna opiskelijat valitsevat erityisalueiden kursseja, kuten digitaalisten markkinoiden, energia- ja ympäristötalouden, raha- ja pankkiteorian, urbaanin taloustieteen sekä taloustieteen historian kursseja. Lisäksi opiskelijat kirjoittavat kandidaattityön.

Opiskelijoiden on mahdollista valita vapaavalintaisia kursseja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja muista Aallon korkeakouluista. Lisäksi opiskelijat kehittävät kieli- ja kommunikointitaitojaan. Ohjelmaan voi yhdistää sivuaineopintoja kauppakorkeakoulusta tai Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulusta. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus viettää lukukausi ulkomailla vaihto-opiskelijana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Economics-kandidaattiohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

  • Kauppatieteiden kandi
  • Kauppatieteiden maisteri

Kustannukset

EU/ETA-alueen ulkopuoliset kansalaiset, €12000/v (kandidaattiopinnot) + €15000/v (maisteriopinnot)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Aalto-yliopistossa? Tilaa uutiskirje tästä!

Saat lisätietoa hakemisesta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31