Sivuston käyttötapa: Mobiili

Energia- ja ympäristötekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandiohjelmat

Energia- ja ympäristötekniikka

Koulutus tarjoaa monipuoliset ja vankat tiedot tekniikan alan perusteista, energiatekniikasta, vesitekniikasta, luonnonvarojen kestävästä käytöstä sekä paikkatiedon hyödyntämisestä energia- ja ympäristötekniikassa. Energia- ja ympäristötekniikan pääaineopiskelijat saavat oikeuden suorittaa diplomi-insinöörin tutkinnon (DI) energiatekniikan, geoinformatiikan, georakentamisen tai vesi- ja ympäristötekniikan pääaineessa.

Opiskelijat tutustuvat energian tuotantoon ja käyttöön, geologisten ja uusiutuvien raaka-aineiden, vesivarojen ja materiaalien käyttöön sekä kierrätyksen tavanomaiset käyttöprosessit sekä niiden ympäristövaikutukset ja energiataseet tulevat tutuksi. Koulutuksessa painotetaan myös matematiikan ja laskennallisten menetelmien ja paikkatiedon mahdollisuuksiin energiaan ja luonnonvaroihin liittyvien ilmiöiden mallinnuksessa.

Tekniikan kandidaatit työelämässä

Valmistuttuaan opiskelija osaa soveltaa termodynamiikan, geologian, vesi- ja ympäristötekniikan, geomekaniikan ja geoinformatiikan teorioita, käsitteitä, malleja ja teknologioita energiaan ja luonnonvaroihin liittyvien teknisten ongelmien ratkaisuun. Valmistuvat ymmärtävät energian ja luonnonvarojen sekä ympäristönsuojelun roolin yhteiskunnassa ja tuntevat energiatalouden ja energiamarkkinoiden perusteet.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31