Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tietotekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Tietotekniikka

Oletko kiinnostunut koodauksesta tai ihmisten ja yritysten ongelmien ratkaisusta? Tietotekniikan opiskelu Aalto-yliopistossa avaa tien tietotekniikan alan vaativimpiin työtehtäviin.

Tietotekniikan ammattilaisena olet mukana rakentamassa tekniikkaa, joka jatkuvasti mullistaa maailmaa ja muuttaa ihmisten arkea. Alalla tarvitaan niin tietokoneisiin keskittyviä ammattilaisia, luovia yksilöitä kuin ihmisten tarpeista, tiimityöstä ja liiketoiminnasta kiinnostuneita tekijöitä. Aalto-yliopistossa sinulla on mahdollisuus keskittyä vahvuuksiisi tai kehittyä monialaisesti.

Opinnoissa yhdistyvät teoria ja käytäntö

Tietotekniikan opinnoissa teoria ja käytäntö yhdistyvät. Käytännönläheinen opetus perustuu Aalto-yliopiston kansainvälisesti korkeatasoiseen tietotekniikan tutkimukseen. Käytännön osaamista kertyy harjoitustöissä ja projekteissa, joita on useimmilla kursseilla. Pääset jo opiskeluaikana ratkomaan oikeita ongelmia ja luomaan kontakteja yrityksiin. Opiskeluympäristö on kansainvälinen ja maisterivaiheen opetus pääasiassa englanninkielistä.

Koulutusohjelmasta valmistuneet työelämässä

Koulutusohjelmasta valmistuneet päätyvät hyvin monenlaisiin työtehtäviin. Tyypillisiä työtehtäviä ovat ohjelmisto- ja tietoliikenneyritysten tuotekehitys, projektipäällikön tehtävät sekä teollisuuden ja julkishallinnon asiantuntijatehtävät. Opiskelijoilla on yleensä työpaikka jo valmistuessaan. Nykyisin useimmat työllistyvät pieniin ja keskisuuriin kasvuyrityksiin. Monet ryhtyvät valmistumisensa jälkeen myös yrittäjiksi.

Mahdollisuus hakea myös suoraan maisteriopintoihin

Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa opiskelijat saavat tutkinnonsuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon. Jos sinulla kuitenkin on jo tekniikan tai muun soveltavan alan korkeakoulututkinto, voit hakea suoraan kaksivuotiseen maisteriohjelmaan.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31