Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arkkitehtuuri ja tekniikka

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 lukukausi
Opintotukikelpoinen
Elokuussa
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Opiskelijoita huoneessa

Arkkitehtuuri ja tekniikka

Onko unelmanasi päästä opiskelemaan arkkitehtuuria? Tai rakennusarkkitehtuuria, sisustussuunnittelua, muotoilua, graafista suunnittelua, kenties jotain tekniikan alaa? Kaipaatko vertaistukea, runsaasti monipuolisia harjoituksia ja henkilökohtaista opastusta ja tukea ennakkovalintatehtäviin ja valintakokeisiin? Vai oletko vielä epävarma mikä olisikaan juuri sinun tuleva alasi?

Alkio-opiston vuoden kestävällä Arkkitehtuuri ja tekniikka -linjalla pääset opiskelemaan valintasi mukaan monipuolisesti visuaalisia aineita, kuten sommittelua, värioppia, perspektiivioppia, arkkitehtuurin ja muotoilun historiaa, valokuvausta ja kuvankäsittelyä, graafista suunnittelua, piirustusta ja maalausta, näyttelysuunnittelua, plastista sommittelua, tilasuunnittelua ja pienoismallien rakentamista. Lisäksi esim. taidehistoriasta on mahdollisuus suorittaa avoimen yliopiston perusopinnot. 

Opiskelu Alkio-opistossa

Alkio-opisto tarjoaa

Lukuvuoden mittaisen koulutuksen, joka auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.

  • Kokopäiväistä, ohjattua ja itsenäistä opiskelua, johon on mahdollista saada toisen asteen opintotukea, joka ei kuluta korkeakoulun tukikuukausia.
  • Voit hakea hyväksilukua suorittamillesi amk- ja yliopisto-opinnoille, kun saat tutkinto-opiskelupaikan
  • Mahdollisuus asumiseen opiston asuntolassa. Asumisen tueksi voit hakea Kelalta asumistukea.

Alkio-opiston etuina on koko lukuvuoden jatkuva henkilökohtainen opintojen ohjaus, asiantuntevat opettajat ja tiivis opiskelijayhteisö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Arkkitehtuuri ja tekniikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Arkkitehtuuri ja tekniikka? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31