Sivuston käyttötapa: Mobiili

Biologian ja luonnontieteiden linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Biologian ja luonnontieteiden linja

biologian ja luonnontieteiden linja

Valmistaudu korkeakoulun valintakokeeseen biologian ja luonnontieteiden linjalla

Haluatko yliopistoon opiskelemaan biotieteitä, ravitsemustieteitä tai luonnontieteitä vai kenties farmaseutiksi tai proviisoriksi? Alkio-opiston biologian ja luonnontieteiden linja antaa valmiuksia korkeakoulujen valintakokeisiin ja kehittää opiskelu-, viestintä-, ja tiedonhankintataitoja. Opinnot auttavat pääsemään hyvään vauhtiin alan opinnoissa. Lukuvuoden mittaisessa koulutuksessa voit suorittaa avoimen yliopiston opintoja, jotka voit halutessasi sisällyttää myöhemmin osaksi korkeakoulututkintoa.

Opiskele Alkio-opistossa osia yliopistotutkinnosta

Biologian ja luonnontieteiden linjalla voi opiskella yliopistotutkinnon osia. Valittavia opintokokonaisuuksia ovat esimerkiksi:

  • Bio- ja ympäristötieteiden perusopinnot
  • Farmasian ja kemian perusopinnot
  • Lääketieteen perusteet
  • Ravitsemustieteen perusopinnot

Opistossa voi lisäksi opiskella luonnonvarat ja ympäristö -opintoja. Voit myös valmistautua muiden alojen valintakokeisiin, joissa tarvitaan luonnontieteiden osaamista kuten metsätaloustiede tai biolääketiede. Kaikille opiskelijoille tarjotaan lukiotasoisia biologian, fysiikan ja kemian opintoja sekä kertausta ja syventävää opetusta näistä aiheista. Edellä mainittujen aineiden opintoja tukevat erikseen suunnitellut kurssit matematiikassa.

Kemiassa ja matematiikassa keskitytään erityisesti valintakokeissa vaadittavan laskurutiinin kehittämiseen ja ylläpitoon.

Opiskelijat koostavat tarjotuista oppiaineista itselleen sopivan opintokokonaisuuden. Perusopintoja on lukuvuoden aikana mahdollista suorittaa kaksi opintokokonaisuutta, tai yksi kokonaisuus ja osia toisesta kokonaisuudesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Biologian ja luonnontieteiden linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Biologian ja luonnontieteiden linjan opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian ja luonnontieteiden linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Alkio-opisto on...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31