Sivuston käyttötapa: Mobiili

Englannin kielen ja kansainvälisyyden linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Englannin kielen ja kansainvälisyyden linja

alkio-opiston englannin kielen ja kansainvälisyyden opinnot

Englannin kielen ja kansainvälisyyden linja 

Englannin kielen ja kansainvälisyyden linjalla voit parantaa vieraiden kielten taitoja ja tutustua eri kulttuureihin, samalla oppien kommunikaatiota yli kieli- ja kulttuurirajojen. Opinnot kehittävät myös akateemisia valmiuksiasi. Pienryhmissä toteutettava opiskelu on kokopäiväistä, intensiivistä, tehokasta ja hauskaa.

Opintojen sisältö englannin kielen ja kansainvälisyyden linjalla

Englannin kielen ja kansainvälisyyden linjalla voit opiskella yliopistotutkinnon osia, kuten englannin kielen perusopinnot tai viestinnän ja median opinnot. Lisäksi opiskellaan kieli- ja viestintäaineita sekä muita kursseja opiston tarjonnasta.

Alkio-opiston valtteina ovat läpi vuoden jatkuva henkilökohtainen opintojen ohjaus sekä asiantuntevat ja kannustavat opettajat.

Opetus on laadukasta lähiopetusta pienryhmissä. Lisäksi opiskeluun kuuluu ohjattua itsenäistä työskentelyä. Jos jatkat myöhemmin yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa, Alkio-opistossa suorittamasi opinnot hyväksytään osaksi tutkintoasi.

Tarjolla on erilaisia opintokokonaisuuksien polkuja:

  • Valmistautumista kieliasiantuntijan tai kääntäjän opintoihin:
    Englannin perusopinnot ja käännöskurssit
  • Tavoitteena kieltenopettajan opinnot:
    Englannin perusopinnot ja kasvatustieteen perusopinnot
  • Tehokkaaksi ja taitavaksi viestijäksi:
    Viestinnän ja median perusopinnot ja vieraiden kielten sekä puhe-/kirjoitusviestinnän kurssit

Koulutuksen jälkeen

Englannin kielen ja kansainvälisyyden linja antaa hyvän pohjan lähteä jatko-opintoihin yliopistoon tai ammattikorkeakouluun. Englannin kielen lisäksi voit suuntautua myös muihin kieliin, matkailualalle tai kaupalliseen alaan. Alkio-opistossa koulutuksen suorittaneet ovat pärjänneet erinomaisesti jatko-opintojen valintakokeissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Englannin kielen ja kansainvälisyyden linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Englannin kielen ja kansainvälisyyden linjan opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Englannin kielen ja kansainvälisyyden linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Alkio-opisto on...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Keijutin
(5)
Opettajat olivat todella lämminhenkisiä ja välittäviä. Koulutusohjelmasta karttuneet taidot ovat kantaneet pitkälle elämän varrella. Kiitoksia elämäni hienoimmasta vuodesta! :)
m
(4)
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31