Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatustieteiden linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Kasvatustieteiden linja

kasvatustieteiden linja opiskelu

Kasvatustieteiden linja

Vuosi kasvatustieteiden linjalla on hyvä vaihtoehto opiskelijoille, jotka tähtäävät esimerkiksi luokanopettajan, erityisopettajan tai lastentarhanopettajan ammatteihin. Kasvatustieteilijät toimivat myös monenlaisissa muissa työnkuvissa, kuten alan kouluttajina ja tutkijoina.

Kasvatustieteilijät toimivat paitsi monenlaisissa opetustehtävissä varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen, myös monenlaisissa muissa työtehtävissä mm. hallintovirkamiehinä, kouluttajina, tutkijoina, koulutussuunnittelijoina ja henkilöstöpäällikköinä.

Alkio-opisto tarjoaa kasvatustieteiden linjan lisäksi kasvatus- ja opetusalan valmentavia opintoja.

Kasvatustieteiden linja ponnahduslautana

Vuoden kestävät kasvatustieteen opinnot antavat mahdollisuuden suorittaa yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja etukäteen. Opiskelussa yhdistyvät yliopisto-opiskelu ja yleissivistävät opinnot. Kasvatustieteellisten aineiden lisäksi opiskelija voi opiskella muun muassa kieliä tai muita Alkio-opiston kursseja. Vaihtoehtoisesti voit valita yhteisöpedagogian alan opintoja ja niihin soveltuvia opintoja kasvatustieteistä ja -psykologiasta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita opiskeluaineita myös muiden linjojen kurssivalikoimista oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan.

Opintoja suoritetaan hyvin monimuotoisin opiskelutavoin ja opinnot sisältävät niin itsenäistä työskentelyä kuin myös ryhmätyöskentelyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatustieteiden linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kasvatustieteiden linjan opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustieteiden linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Alkio-opisto on...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Emilia
(4)
Toista vuotta Alkiolla olevana, on tämä ollut hyodyllinen paikka tulevaisuutta ajatellen! Saan suoritettua paljon opintoja eteenpäin sekä uusien ystävien määrä on valtava. Suosittelen Alkio-opistoa koulutuksen monipuolisuuden ja runsaan muun aktiviteetinkin puolesta! :)
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31