Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden linja

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Jyväskylä
Kansanopistot

Kauppatieteiden linja

kauppatieteiden opiskelu alkio-opistossa

Kauppatieteet

Linja tutustuttaa sinut kauppatieteen eri osa-alueisiin, kuten johtamiseen, markkinointiin, laskentatoimeen, rahoitukseen sekä taloustieteeseen. Opinnot valmentavat erityisesti kaupallisen alan jatko-opintoihin, mutta sopivat myös opintojaan ja osaamistaan täydentäville. Lukuvuoden mittainen opiskelu Alkio-opistossa lisää tietoa ja varmuutta valintakokeisiin ja kehittää akateemisia valmiuksia. Alkio-opistossa suoritetut opinnot hyväksytään myös osaksi korkeakoulututkintoa.

Alkio-opisto on mukana Toinen reitti yliopistoon -hankkeessa (TRY). Opiskelemalla avoimen yliopiston opintoja (ns. väyläpintoja) sinun ei tarvitse korottaa yo-arvosanoja, vaan voit hakea toista reittiä yliopistoon tutkinto-opiskelijaksi. TRY-hankkeessa yhteistyöyliopistona on Jyväskylän yliopisto. Opiskelupaikka on mahdollista saavuttaa muistakin yliopistoista väyläopintojen kautta opiskelemalla tarpeeksi laajasti kauppatieteiden opintoja.

Opiskelu kauppatieteiden linjalla

Kauppatieteen linjalla voit opiskella kauppatieteeseen liittyviä eri osa-alueita sekä lisätä valmiuksia ymmärtää ja tulkita talouden ilmiöitä. Opintojen rungon muodostavat kauppatieteiden perusopinnot ja keväällä pääpaino on kauppatieteiden valintakokeisiin valmistautumisessa. 

Kevään opetuksessa tutustutaan erillisten opintojaksojen kautta tilasto- ja todennäköisyyslaskuihin, taloustietoon sekä ympäristön ja yhteiskunnan muutoksen kokonaisuuteen. Liiketalouden AMK-opinnoista kiinnostuneille on lisäksi loppukeeväästä tarjolla tuutorointia liiketalouden sisältöihin

Opiskelu kauppatieteen linjalla on monimuotoista, mikä lisää opiskelutaitoja ja kehittää akateemisia valmiuksiasi. Opintoihin sisältyy lähiopetuksen lisäksi verkko-opiskelua, oppimistehtäviä, tenttejä, ryhmätöitä, tuutorointia, harjoituksia ja itsenäistä opiskelua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteiden linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Kauppatieteiden linjan opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteiden linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Alkio-opisto on...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31