Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakouluun valmentavat opinnot

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Jyväskylä
Kansanopistot

Korkeakouluun valmentavat opinnot

korkeakouluun valmentavat opinnot

Korkeakouluun valmentavat opinnot

Haluatko opiskelemaan yliopistoon tai ammattikorkeakouluun? Korkeakouluun valmentavalla linjalla voit etsiä omaa alaa eri yliopisto- ja ammattikorkeakouluopinnoista. Saat ohjausta ja tukea valintojen tekemiseen. Linjalla opiskelet akateemisia opiskelutaitoja, vahvistat osaamistasi kirjoittamisessa, tenttivastaamisessa, kielissä, teet valitsemiasi korkeakouluopintoja ja valmistaudut valitsemasi alan valintakokeisiin.

Opinnot

Korkeakouluopintoja voit valita oman mielenkiintosi mukaan eri aloilta ja kurkistaa, onko ala kiinnostava. Valittavana on sekä yliopisto- että ammattikorkeakouluopintoja. Henkilökohtainen ja ryhmäohjaus tukee sinua, kun pohdit opintojen ja alan valintaa sekä tietenkin opinnoissa. Teet oman henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman linjanjohtajasi kanssa ja voit päivittää sitä lukuvuoden aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Korkeakouluun valmentavat opinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

 Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu. Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Korkeakouluun valmentavat opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella ja oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän alueyksikön opiskelijat valmistuvat kulttuurituottajiksi tai yhteisöpedagogeiksi. Alkio-opisto on...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31