Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luova kirjoittaminen

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Luova kirjoittaminen / Alkio-opisto

Luova kirjoittaminen

Haluatko opiskella

  • luovaa kirjoittamista, kirjallisuutta ja/tai sanataidetta?
  • kirjailijaksi, sanataideohjaajaksi tai ylipäätään entistä paremmaksi kirjoittajaksi?
  • kirjallista kulttuuria ja syventyä klassikkoteoksiin?
  • oman haaveen tai yleissivistyksen takia?
  • kannustavassa ryhmässä ja uppoutua kiinnostaviin keskusteluihin?
  • avoimen yliopiston opintoja ja tähdätä yliopistoon?

Opiskelu Alkio-opistossa

Alkio-opisto tarjoaa

  • lukuvuoden pituisen opintokokonaisuuden, joka auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi
  • kokopäiväistä, ohjattua ja itsenäistä opiskelua, johon on mahdollista saada toisen asteen opintotukea, joka ei kuluta korkeakoulun opintotukikuukausia
  • mahdollisuuden asumiseen opiston asuntolassa
  • opiskelua tiiviissä opiskelijayhteisössä

Mikäli tähtäät korkeakouluun, suorittamillesi korkeakouluopinnoille voit hakea hyväksilukua, kun saat tutkinto-opiskelupaikan.

Opiskelu- ja opetusmenetelmät

Luovan kirjoittamisen linjalla voit opiskella yliopistotutkinnon osia kirjoittamisesta ja/tai kirjallisuudesta, edistää omaa mahdollista kirjoitusprojektiasi sekä kehittää puheviestintä-, kieli- ja tiedonhankintataitojasi.
Pääset laatimaan oman henkilökohtaisen opintosuunnitelman (hops), joka auttaa opintojen suunnittelussa ja mielekkäiden kokonaisuuksien luomisessa. Voit koostaa tarjotuista oppiaineista itsellesi sopivan opintokokonaisuuden.

Lukuvuoden aikana voit tehdä 1–2 avoimen yliopiston perusopintokokonaisuutta. Jos kaksi kokonaista perusopintokokonaisuutta (yht. 50 op) tuntuu paljolta, niin voit suorittaa yksittäisiä opintojaksoja toisesta opintokokonaisuudesta. Opiskelussa voi ottaa päämääräksi väyläopiskelun ja pyrkiä erillisvalinnassa esimerkiksi Jyväskylän yliopistoon ilman pääsykokeita opiskelemaan kirjoittamista ja/tai kirjallisuutta. Vuoden opiskelulla pääset hyvään vauhtiin opinnoissasi ja opiskelutaitosi ovat karttuneet huomattavasti.

Opetuksessa hyödynnetään erilaisia menetelmiä. Opinnot suoritetaan itsenäisillä tehtävillä, erilaisilla oppimistehtävillä, ryhmätöillä (esim. lukupiirit) ja tenttimällä. Omaan mahdolliseen kirjoitusprojektiin saa ohjausta ja tukea. Luomme yhdessä innostavan oppimisyhteisön.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luova kirjoittaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu.Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luova kirjoittaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Alkio-opisto on Suomen laajimmin avoimia yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoja tarjoava kansanopisto. Ovet ovat avoinna kaikille ilman pääsykokeita. Alkio-opisto sijaitsee Jyväskylän Korpilahdella. Oppilaitoksen tiloissa toimii myös Humanistisen ammattikorkeakoulun Jyväskylän kampus. Alkio-opiston yhteistyöyliopistoja ovat Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän ja Turun yliopistot. Ammattikorkeakouluista yhteistyötä tehdään...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31