Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luova kirjoittaminen ja kirjallisuus

Alkio-opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Opintotukikelpoinen
Elokuussa
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kansanopistot
Kaksi ihmistä katsoo läppäriä nauraen

Luova kirjoittaminen ja kirjallisuus

Luova kirjoittaminen ja kirjallisuus -opintolinja on oikea paikka juuri sinulle. Tavoitteenasi voi olla oman kirjoitusprojektin edistäminen, yliopistoon pääseminen ja/tai luovaan vuoteen heittäytyminen. Otan huomioon sinun visiosi määränpäästä ja koko ryhmän toiveet. Teemme yhteisestä matkastamme antoisan ja ikimuistoisen.

Mikäli tähtäät korkeakouluun, suorittamillesi korkeakouluopinnoille voit hakea hyväksilukua, kun saat tutkinto-opiskelupaikan.

Opiskelu- ja opetusmenetelmät

Luovan kirjoittamisen linjalla voit opiskella yliopistotutkinnon osia kirjoittamisesta ja/tai kirjallisuudesta, edistää omaa mahdollista kirjoitusprojektiasi sekä kehittää puheviestintä-, kieli- ja tiedonhankintataitojasi.

Pääset laatimaan oman henkilökohtaisen opintosuunnitelman (hops), joka auttaa opintojen suunnittelussa ja mielekkäiden kokonaisuuksien luomisessa. Voit koostaa tarjotuista oppiaineista itsellesi sopivan opintokokonaisuuden.

Lukuvuoden aikana voit tehdä 1–2 avoimen yliopiston perusopintokokonaisuutta. Jos kaksi kokonaista perusopintokokonaisuutta (yht. 50 op) tuntuu paljolta, niin voit suorittaa yksittäisiä opintojaksoja toisesta opintokokonaisuudesta. Opiskelussa voi ottaa päämääräksi väyläopiskelun ja pyrkiä erillisvalinnassa esimerkiksi Jyväskylän yliopistoon ilman pääsykokeita opiskelemaan kirjoittamista ja/tai kirjallisuutta. Vuoden opiskelulla pääset hyvään vauhtiin opinnoissasi ja opiskelutaitosi ovat karttuneet huomattavasti.

Opetuksessa hyödynnetään erilaisia menetelmiä. Opinnot suoritetaan itsenäisillä tehtävillä, erilaisilla oppimistehtävillä, ryhmätöillä (esim. lukupiirit) ja tenttimällä. Omaan mahdolliseen kirjoitusprojektiin saa ohjausta ja tukea. Luomme yhdessä innostavan oppimisyhteisön.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luova kirjoittaminen ja kirjallisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opiskelijat valitaan hakemusten perusteella, pääsykokeita ei ole. Linjalle voit hakea Alkio-opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelusta peritään opintomaksu.Kysy lisätietoa opintomaksuista Alkio-opistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luova kirjoittaminen ja kirjallisuus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Alkio-opisto

Alkio-opisto

Onko tavoitteenasi korkeakoulupaikka unelmiesi alalla, oman alan löytäminen tai opiskelutaitojen vahvistaminen? Alkio-opistossa saat erinomaiset eväät tulevaisuuteen. Uskomme siihen, että parhaat tulokset ja kokemukset luodaan yhdessä: oppien, eläen, nauraen, kokien ja toisiamme tukien. Alkio-opisto on avoimia yliopisto- ja amk-opintoja, luovien alojen...


Lue lisää oppilaitoksesta Alkio-opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Alkio-opisto

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti

 Näytä puhelinnumero
www.alkio.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31