Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen

Business College Helsinki
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen

Liiketoiminnan perustutkinto (ent. liiketalouden perustutkinto), merkonomi, on liiketoiminnan ja kaupallisen alan perustutkinto. Tutkinnon suoritettuasi voit siirtyä joko suoraan työelämään tai halutessasi jatkaa opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Merkonomikoulutus on käytännönläheinen ja sopii sinulle, jos pidät työskentelystä toisten ihmisten kanssa ja opit asioita parhaiten itse tekemällä. Peruskoulupohjaisena eli peruskoulun jälkeen merkonomikoulutus kestää noin kolme lukuvuotta. Opintoihin sisältyy paljon työpaikalla tapahtuvaa oppimista eli oman alan töitä jo opiskeluaikana.

Suorita kaksoistutkinto

Jos mietit lukion ja ammatillisen tutkinnon välillä, voit saada ne molemmat! Suorita Business College Helsingissä kaksoistutkinto eli merkonomikoulutus ja ylioppilastutkinto. Yhteistyölukion opettajat tulevat pitämään lukiotunnit oppilaitoksen tiloihin. Jos kaksoistutkinto kiinnosta, hae yhteishaussa Business Collegen merkonomikoulutukseen. Kun tulet hyväksytyksi, voit hakea kaksoistutkintoon.

Erikoistu oman mielenkiintosi mukaan

Merkonomiopinnoissa voit valita suuntautumisvaihtoehdoksesi myynti- ja palveluneuvonnan, finanssipalvelut tai talouspalvelut.

Merkonomiopiskelijana saat oman läppärin

Business College Helsingin merkonomiopiskelijana saat käyttöösi henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen, jolla voit työskennellä kotona ja koulussa. Valmistuttuasi saat pitää koneen itselläsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Peruskoulupohjaiseen merkonomikoulutukseen eli liiketoiminnan perustutkintoa opiskelemaan haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja...


Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31