Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, ylioppilaspohjainen / aikuisten päiväkoulutus

Business College Helsinki
Yhteenveto
noin 1,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Elokuu 2019
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Merkonomiksi tai datanomiksi jopa vuodessa aikuisten toteutuksessa.

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, ylioppilaspohjainen / aikuisten päiväkoulutus

Liiketoiminnan perustutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, ylioppilaspohjainen, aikuisten päiväkoulutus

Liiketoiminnan perustutkinto (ent. liiketalouden perustutkinto) aikuisten päiväkoulutuksena ja olet nopeasti työelämässä! Puuttuuko sinulta lukion jälkeen tutkinto? Tai oletko suorittanut jonkun toisen ammatillisen tutkinnon, mutta haluaisit vaihtaa alaa? Löytyykö kaupallisen alan työkokemusta, mutta ei tutkintotodistusta? Merkonomikoulutus voisi sopia juuri sinulle.

Merkonomina voit tehdä töitä kaupan ja hallinnon osaamista vaativissa tehtävissä tai yrittäjänä, myös kansainvälisessä ympäristössä. Aikuisten päätoimisesta päiväkoulutuksesta valmistut merkonomiksi vain 1–2 vuodessa. Opiskeluaikasi pituus riippuu aikaisemmista opinnoistasi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Merkonomikoulutukseen kuuluu paljon työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana pääset tekemään käytännössä alan töitä. Monet opiskelijoista myös saavat työpaikan työharjoittelupaikastaan, kun ovat hoitaneet duuninsa hyvin.

Opiskele oman mielenkiintosi mukaan

Merkonomikoulutuksessa opiskellaan mm. työelämätaitoja, asiakaspalvelua, liiketoimintaa, yrittäjyyttä ja taloushallintoa. Osa opinnoista on kaikille yhteisiä, mutta voit myös itse vaikuttaa tutkintosi sisältöön valitsemalla sinulle mieleisiä valinnaisia tutkinnon osia. Kaikki aiemmat, soveltuvat opintosi tai alan työkokemuksesi vai otetaan huomioon opintopolkusi suunnittelussa. Sinulle laaditaan opiskelujen ajalle oma etenemissuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti. Opiskelijana saat käyttöösi henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen, jolla voit työskennellä kotona ja koulussa. Valmistuttuasi saat pitää koneen itselläsi.

Voit suorittaa koko tutkinnon englanniksi

Kiinnostavatko kansainväliset ympäristöt? Business College Helsingissä voit opiskella liiketoiminnan perustutkinnon myös kokonaan englannin kielellä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, ylioppilaspohjainen / aikuisten päiväkoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Voit hakea koulutukseen, jos olet suorittanut lukion tai muun toisen asteen ammatillisen tutkinnon. Voit hakea aikuisten päivätoteutukseen myös, jos sinulla on riittävästi alan työkokemusta. Työkokemuksen riittävyys ja soveltuvuus arvioidaan tapauskohtaisesti.

Aikuisten merkonomikoulutukseen eli ylioppilaspohjaista liiketoiminnan perustutkintoa opiskelemaan haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen omilla kotisivuilla.

Englanninkielisessä merkonomikoulutuksessa on haastattelu hakijoille.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, ylioppilaspohjainen / aikuisten päiväkoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan (datanomit) koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/datanomi + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja koulutustarjonta, laadukas...


Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31