Sivuston käyttötapa: Mobiili

Digitalisaation johtaminen | Tekniikan YAMK

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Tammikuussa
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kokkola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Digitalisaation johtaminen | Tekniikan YAMK

Digitalisaation johtaminen, YAMK

Digitalisaation johtaminen, ylempi AMK

Koulutuksen suorittanut henkilö on asiantuntija käyttäjälähtöisten tietojärjestelmien ja ohjelmistojen suunnittelussa. Koulutuksessa käydään läpi menetelmiä ohjelmistokehityksen ideointivaiheesta aina käyttöönottoon ja tulosten seurantaan saakka.

Koulutus sisältää opintojaksoja ohjelmistojen ja tietojärjestelmien määrittelyyn, sisällön suunnitteluun ja projektien toteutukseen sekä johtamiseen. Erityistä huomiota kiinnitetään ketteriin menetelmiin sekä etäjohtamiseen.

Opintojen sisältö ja rakenne

Opinnot muodostuvat pakollisista ja valinnaisista opintojaksoista, joita on yhteensä 30 opintopistettä. Opinnäytetyö on laajuudeltaan 30 opintopistettä. Yhteensä koko tutkinnon laajuus on 60 opintopistettä.

Opinnot järjestetään monimuoto-opiskeluna, lähipäiviä on noin kaksi kuukaudessa. Opintoihin sisältyy lisäksi itseopiskelua, ryhmätehtäviä sekä verkko-opiskelua. 

Syventävät opinnot muodostuvat ohjelmistokehityksen eri vaiheiden opinnoista:

  • Prototyyppikehittäminen & UX/UI,
  • Design Thinking,
  • Järkevyysanalyysi,
  • Ohjelmistoprojektien johtaminen,
  • Ketterät kehitysmenetelmät ja
  • eJohtaminen. 

Uramahdollisuudet

Koulutus valmistaa opiskelijaa vastaamaan vaativista ohjelmisto- ja tietojärjestelmäprojekteista, toimimaan erilaisten tiimien vetäjänä sekä vastaamaan erilaisista digitalisaatioprojekteista. Koulutus valmistaa myös vaativiin asiantuntijatehtäviin. Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on hyvät taidot edelleen kehittää osaamistaan. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digitalisaation johtaminen | Tekniikan YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuuden antaa insinööri (AMK)-tutkinto. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 24 kuukautta alakohtaista työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeen. 

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digitalisaation johtaminen | Tekniikan YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Centriassa on noin 3 000 ja henkilökuntaa 290. Vuosittain Centriasta valmistuu noin 490 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan-, ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
hakeminen.centria.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31