Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Konetekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kokkola
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Konetekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus

konetekniikan insinööri

Konetekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus

Kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuudet monipuolisiin insinööriopintoihin. Ohjelmassa opiskellaan koneiden ja laitteiden mitoittamista ja suunnittelua,  tuotantojärjestelmien kunnossapitoa sekä talouden hallintaa ja johtamista.

Valmistuneella insinöörillä on valmiudet toimia esimerkiksi koneiden ja laitteiden suunnittelutehtävissä tai tuotantoprosessien kehitys- ja kunnossapitotehtävissä. Valmistunut insinööri osaa myös huomioida kestävän kehityksen periaatteet kaikessa ammatillisessa toiminnassa.

Opintojen rakenne

Kone- ja tuotantotekniikan koulutus koostuu perusopinnoista, ammattiopinnoista, harjoittelusta sekä opinnäytetyöstä. Perusopinnoissa hankitaan matemaattis-luonnontieteellinen pohja ammattiopintoja varten sekä perusosaaminen kone- ja metallialasta. 

Ammattiopinnoissa perehdytään talouden hallintaan, koneensuunnitteluun sekä tuotantoprosessien kehittämiseen ja johtamiseen. Harjoittelussa syvennetään opinnoissa hankittua osaamista käytännön työelämässä ja opinnäytetyössä syvennetään osaamista jollakin kone- ja tuotantotekniikan osa-alueella.

Kone- ja tuotantotekniikan ohjelmassa syventävien opintojen opintomoduuli valitaan toisen opiskeluvuoden jälkeen.

Uramahdollisuudet

Kone- ja tuotantotekniikan ohjelma antaa valmistuneelle insinöörille valmiudet toimia koneiden ja laitteiden sekä tuotantojärjestelmien suunnittelu- ja kehitystehtävissä, tuotantojärjestelmien kunnossapitotehtävissä tai kone- ja metalliteollisuuden tuotteiden myynti- ja markkinointitehtävissä.

Tehtävänimikkeitä voi olla esimerkiksi suunnitteluinsinööri, tuotekehitysinsinööri, kunnossapitoinsinööri, tuotantoinsinööri, myynti-insinööri tai markkinointi-insinööri.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Konetekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Konetekniikan insinööri (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Centriassa on noin 3 000 ja henkilökuntaa 290. Vuosittain Centriasta valmistuu noin 490 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan-, ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
hakeminen.centria.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31