Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Kokkola, Pietarsaari, Ylivieska
Alkavat koulutukset
Kokkola
Syksyllä

Pietarsaari
Tammikuussa 2022

Ylivieska
Tammikuussa 2022

Video

Liiketalous, monimuoto // Kristiina Slunga // Centria-ammattikorkeakoulu

Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Liiketalouden koulutuksen tavoitteet ovat työelämälähtöisiä ja yrittäjämäiseen toimintatapaan valmentavia. Yrittäjämäisesti toimivalla henkilöllä on kyky soveltaa tietoja ja taitoja innovatiivisesti, muutosvalmiutta, palveluosaamista, verkostoitumistaitoja sekä kansainvälisyyttä. 

Tulevia tehtäviä varten liiketalouden opiskelijoita valmennetaan itseohjautuvuuteen ja luovuuteen, sekä kehitetään tiedonhankinta-, analysointi- ja ongelmanratkaisukykyjä. Työelämän kansainvälistyminen edellyttää myös hyvää kielitaitoa sekä erilaisten kulttuurien tuntemusta. 

Opintojen sisältö

Opiskelijoille kehittyy laaja-alainen, monipuolinen ja käytännönläheinen liiketalouden osaamisen kokonaisuus. Centrian opiskelijana saat hyvän kokonaiskuvan liiketoiminnasta ja sen keskeisistä prosesseista: valmiuksia erilaisiin kaupan alan, teollisuuden, palveluyritysten ja julkishallinnon asiantuntija- ja esimiestehtäviin, sekä oman yritystoiminnan harjoittamiseen.

Osaamista kertyy yrittäjyydestä, markkinoinnista, taloushallinnosta ja laskentatoimesta, viestinnästä, kielistä ja liiketoimintakulttuureista, sekä erilaisista liiketoimintaa tukevista menetelmistä ja välineistä. Opiskelijat omaksuvat yhteiskuntavastuullisen tavan ajatella, ja osaavat huomioida kestävän kehityksen ja turvallisuuden näkökulmat toiminnassaan.

Uramahdollisuudet

Tradenomin tutkinto antaa valmiuksia sijoittua moniin erityyppisiin tehtäviin. Opiskelu antaa hyvät valmiudet myös oman yrityksen perustamiseen. 

Tehtävänimikkeitä tulevaisuudessa voivat olla esimerkiksi asiakasyhteyspäällikkö, mainonnan suunnittelija, markkinointiassistentti, tiedottaja, verkkotiedottaja, viestintäassistentti, markkinointipäällikkö, myyntineuvottelija, myyntipäällikkö, tuotepäällikkö, projektisihteeri, projektipäällikkö, henkilöstösihteeri, henkilöstöpäällikkö ja vienti/tuontisihteeri.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Centria-ammattikorkeakoulu

AMK suurella sydämellä!

Centria on kansainvälinen ammattikorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Opiskelijoita Centriassa on noin 3 000 ja henkilökuntaa 310. Vuosittain Centriasta valmistuu noin 490 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain...


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.centria.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31