Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus

Diakonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä 2022
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Terveydenhoitajakoulutus | päivätoteutus

Terveydenhoitajakoulutus

Terveydenhoitaja tukee ja ohjaa eri elämänvaiheissa olevia yksilöitä, perheitä ja yhteisöjä terveyteen ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Hän työskentelee lähimmäisyyden, eettisyyden ja oikeudenmukaisuuden periaatteiden mukaisesti terveydenhoitotyön ja kansanterveystyön asiantuntijana. Terveydenhoitajan koulutus antaa laillistetun kelpoisuuden sekä sairaanhoitajan että terveydenhoitajan tehtäviin.

Terveydenhoitaja työelämässä

Terveydenhoitajan työssä keskeistä on terveyden tasa-arvon lisääminen sekä terveyserojen ja eriarvoisuuden vähentäminen. Terveydenhoitotyö rakentaa terveyden edellytyksiä ja sen tavoitteena on terveellinen ja turvallinen ympäristö. Työ on kokonaisvaltaista terveydenedistämistyötä, joka vaikuttaa terveyden ja hyvinvoinnin osatekijöihin yhteiskunnassa.

Terveydenhoitaja työskentelee esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollossa, järjestöissä ja alansa kansainvälisissä tehtävissä itsenäisesti sekä moniammatillisissa ja -kulttuurisissa työryhmissä. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitoja. Asiakaslähtöinen toiminta, kyky eläytyä ja rohkeus puuttua ovat terveydenhoitajan keskeistä osaamista. Terveydenhoitajana toimiminen ja työn kehittäminen edellyttävät tieteellisen ja kokemusperäisen tiedon ja niihin perustuvien taitojen ymmärtämistä ja soveltamista.

Koulutusta järjestetään Helsingin-kampuksella.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakonia-ammattikorkeakoulu, Diak

Diakonia-ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa koulutusta Helsingissä, Porissa, Turussa, Oulussa ja Pieksämäellä.  Diakille on keskeistä ensinnäkin eettisesti vahvan yhteiskunnallisen koulutuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalalla  sekä humanistisella että opetusalalla. Toiseksi sen kansallisena erityistehtävänä on kirkollisen diakoni-, diakonissa- ja nuorisotyönohjaajakoulutuksen kehittäminen....


Lue lisää oppilaitoksesta Diakonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Kyläsaarenkuja 2
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.diak.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31