Sivuston käyttötapa: Mobiili

Avoin AMK

Haaga-Helia
Yhteenveto
Aloituksia ympäri vuoden
Viimeinen hakuaika: ks. seuraava ilmoittautumisaika
   
Monimuotototeutus
Helsinki
Ammattikorkeakoulut

Video

Avoin AMK

Avoin AMK

Haluatko kehittää osaamistasi, saada uutta suuntaa urallesi tai tähdätä ammattikorkeakoulututkinnon suorittamiseen? Tule opiskelemaan Haaga-Helian avoimeen ammattikorkeakouluun – avoin AMK on avoin sinullekin!  

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella pohjakoulutuksesta, työkokemuksesta ja iästä riippumatta eri alojen ammattikorkeakouluopintoja. Voit suorittaa kursseja myös lukio-opintojen aikana. Opintojen suorittaminen vaatii sinulta hyvää suomen kielen taitoa ja hyviä opiskeluvalmiuksia. Vain YAMK/Master -tutkintojen opintoihin ja englanninkielisten koulutusten opintoihin on pääsyvaatimukset, jotka löydät verkosta.

Opetusta järjestetään päivisin, monimuoto-opetuksena (iltaopetus) ja verkko-opintoina. Opintojaksot ovat tutkintokoulutuksen vaatimusten ja tason mukaisia, ja opiskella voi lähes kaikkien koulutusohjelmiemme opintojaksoilla. Suorittamalla tietyn määrän koulutukseen soveltuvia opintoja voit hakea avoimen väylän kautta suorittamaan ammattikorkeakoulututkintoa. Avoimessa AMK:ssa suorittamasi opinnot voidaan lukea osaksi tutkintoa, jos tulet valituksi tutkinto-opiskelijaksi.

Englanninkielisten koulutusohjelmiemme opintojaksoille osallistumiseen vaaditaan kielitaitotodistus ja ylempien tutkintojen opintojaksoille lähtötasona on korkeakoulututkinto ja kahden vuoden työkokemus valmistumisen jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Avoin AMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen kevätlukukaudelle alkaa 3.1.2022 klo 9.00. Opintojaan avoimessa AMK:ssa jatkavat opiskelijat voivat ilmoittautua opiskelijaksi kevätlukukaudelle 13.12.2021 klo 9.00 alkaen ja Peppi-järjestelmässä (entinen MyNet) ilmoittautuminen kevätlukukauden opintojaksoille avautuu 3.1.2022 klo 8.00.

Tutkinto / todistus

Avoimet AMK-opinnot

Kustannukset

Lukukausimaksu  on 150 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lukukausimaksun maksamalla voit suorittaa haluamasi määrän opintoja lukukauden aikana.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Avoin AMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31