Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto I restonomi | päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Haaga-Helia, Suomen johtava restonomikouluttaja

Restonomin työharjoittelua suorittava opiskelija avaa oven hotelliin saapuvalle parille

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto I restonomi | päivätoteutus

Haaga-Helian hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutuksessa opiskellaan alan ammattilaiseksi, jolla on erinomaiset valmiudet työskennellä majoitus- ja ravitsemisalan yritysten palveluksessa esimies-, asiantuntija, myynti- ja kehittämistehtävissä tai yrittäjinä.

Koulutuksen tavoite

Haagan restonomikampuksen hotelli ja ravintola-alan liikkeenjohdon -koulutus profiloituu vaativien ja monipuolisten liikkeenjohdollisten kompetenssien tuottamiseen. Liikkeenjohdollisuus näkyy koulutuksessa erikoistumisalan opintojen lisäksi esimerkiksi johtamisen, juridiikan, markkinoinnin, laskentatoimen ja yrittäjyyden opinnoissa. Tiivis yhteistyö elinkeinoelämän kanssa konkretisoituu projektitöinä, työharjoitteluina ja yritysvierailuina sekä opinnäytetyössä.

Opiskelija muodostaa itselleen selkeän käsityksen hotelli- ja ravintola-alan eri sektoreiden liikkeenjohdossa vaadittavasta asiakaskeskeisestä ja tuloksellisesta toiminnasta. Opiskelija osaa soveltaa oppimaansa alan yritysten ja muiden yhteisöjen kehittämiseksi. Opiskelija kasvaa opintojensa aikana laaja-alaiseen ammatilliseen ajatteluun ja loogiseen työskentelyyn kykeneväksi osaajaksi.

Koulutuksen sisältö

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutuksen sisältö suunnitellaan ja toteutetaan aktiivisessa yhteistyössä elinkeinon toimijoiden kanssa. Vahvasti työelämälähtöisen ja osaamisperusteisen opetussuunnitelman keskiössä on opiskelija, joka haluaa kehittyä hotelli- ja ravintola-alan liiketoiminnan ammattilaiseksi.

Päivätoteutuksessa opiskelija tutustuu monipuolisesti hotelli- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristöön, saavuttaa alalla tarvittavan ammatillisen perusammattitaidon ja oppii asiakaslähtöisen palveluliiketoiminnan perusteet. Lisäksi opiskellaan esimiestyön perusteita ja toiminnan kehittämistä. Näiden ohella opiskelija perehtyy alansa liiketoiminnan suunnitteluun ja johtamiseen. Opiskelija voi erikoistua majoitusliiketoiminnan tai ravintolaliiketoiminnan johtamiseen. Opinnoissa suoritetaan myös työharjoittelu, jossa painopiste on esimies- ja asiantuntijaosaamisen kehittämisessä.

Opetus toteutetaan pääosin arkipäivisin klo 8-17. Opintojaksot sisältävät lähiopetuksen lisäksi itsenäistä opiskelua, työssä oppimista, projekteja ja verkko-oppimista.

Tehtävänimikkeitä

  • Myyntipäällikkö
  • Yritysjohtaja
  • Ravintolapäällikkö
  • Vastaanottopäällikkö (hotelli)
  • Yrittäjä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto I restonomi | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Restonomi AMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto I restonomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31