Sivuston käyttötapa: Mobiili

Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväisin ja syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus

Valmistu myyntityön tradenomiksi Haaga-Heliasta

Myyntityön koulutus | tradenomi

Myyntityön koulutus profiloituu vahvasti vaativaan henkilökohtaiseen myyntityöhön, erityisesti yritysmyynnin toimintaympäristöissä. Myynnin asiantuntijaksi kasvun perustan muodostavat kattavat ja monipuoliset liiketalouden opinnot. Koulutuksesta valmistuu myynnin ja asiakkuuksien rakentamisen osaajjia, joiden erityistaidot painottuvat yritysten väliseen (B-to-B) kaupankäyntiin.

Koulutuksessa painotetaan myynti-, asiakas- ja liiketoimintaosaamiista. Lisäksi kehitetään viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Opit vaativissa myyntitehtävissä tarvittavat tiedot ja taidot monipuolisessa oppimisympäristössä pienryhmätyöskentelyn, itseopiskelun, yritystyöskentelyn ja asiantuntijaluentojen avulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myyntityön koulutus | tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31