Sivuston käyttötapa: Mobiili

Uudistuvan journalismin koulutus | medianomi (ylempi AMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1–2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Uudistuvan journalismin koulutus | medianomi (ylempi AMK)

Uudistuvan journalismin koulutus | YAMK

Uudistuvan journalismin koulutus | YAMK

Kouluttaudu media-alan kehittäjäksi ja asiantuntijaksi! Haaga-Helian journalismin YAMK-koulutuksessa opiskellaan journalismin kehittämisprosessin hallintaa, alan tutkimustiedon ja trendien hyödyntämistä, strategisten päätösten tekemistä sekä monialaisissa työryhmissä ja verkostoissa työskentelyä.

Osana opintoja tehdään kehittämishanke, jonka halutaan tuottavan uusia tuotteita, liikeideoita tai toimintatapoja työelämään. Hanke voi olla toimeksianto esimerkiksi omalle työnantajalle. Kehittämismenetelmien lisäksi opiskelija valitsee hankettaan tukevia opintoja, esimerkiksi markkinointia, innovaatiomenetelmiä, strategista johtamista tai monimediakerrontaa.

Hanki medianomin tutkinto työn ohessa

Koulutus on suunniteltu niin, että se on mahdollista suorittaa työn ohessa. Opinnot ovat monipuolinen kattaus lähiopetuspäiviä, valmennusryhmässä työskentelyä, virtuaalisia oppimisympäristöjä, henkilökohtaista ohjausta ja itsenäisestä työskentelyä. Opettajilla on koulutuksessa valmentava ote. Valmennusryhmissä kunkin opiskelijan aiempaa osaamista hyödynnetään kollegiaalisesti. Haaga-Helian opettajien lisäksi opetuksessa on mukana kutsuttuja asiantuntijoita ja osaajia. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uudistuvan journalismin koulutus | medianomi (ylempi AMK), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutus soveltuu henkilölle, jolla jo on journalismin tai viestinnän alempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto sekä työkokemusta alalta.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Medianomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uudistuvan journalismin koulutus | medianomi (ylempi AMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31