Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Hämeenlinna
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuksesta valmistuu neljässä vuodessa rakennusinsinöörejä. Rakennusinsinöörin työhön kuuluu talonrakennuksen ja yhdyskuntatekniikan suunnittelua, kehitystä ja tuotannon johtoa sekä kaupallisia tehtäviä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

Opintojen sisältö

Rakennustekniikan koulutusohjelmassa insinööri (AMK) -tutkinnon laajuus on 240 opintopistettä. Rakennustekniikan erikoistumisessa on valinnan varaa!

Voit valita opintopolkusi:

  • Talonrakennuksen rakennesuunnittelun opinnoissa
    kehityt betoni-, puu- ja teräsrakentamisen rakennesuunnittelun asiantuntijaksi.
  • Talonrakennuksen tuotannonjohdon opinnoissa opit työmaatekniikkaa, tuotannonohjausta ja esimiestoimintaa. Lisäksi opintoihin kuuluu työpaikkaopintoja.
  • Infrarakentamisen tuotannon opinnoissa perehdyt liikenneväylien suunnitteluun ja rakentamiseen sekä maaperän suojeluun. Opinnot painottuvat tuotantoon ja sisältävät työpaikkaopintoja.

Työllistyminen

Valmistuttuasi voit työskennellä esimerkiksi erilaisissa rakennuttamis- tai suunnittelupalveluja tarjoavissa yrityksissä, rakennustyömailla, rakennusyrityksen tai julkishallinnollisen organisaation teknisissä toimistoissa, kiinteistöjen huollosta ja ylläpidosta vastaavissa yrityksissä tai rakennusvalvonnassa.

Toimit rakennushankkeissa joko tilaajan, rakennuttajakonsultin, suunnittelijan tai urakoitsijan palveluksessa. Omassa organisaatiossasi toimit hanketta toteuttavan tiimin jäsenenä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31