Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut | insinööri (YAMK) | monimuoto

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Hämeenlinna
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut | insinööri (YAMK) | monimuoto

Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut koulutus luo edellytykset menestyä tämän päivän ja tulevaisuuden työelämässä, jossa on menossa merkittävä murros. Murroksen hallitseminen edellyttää uudenlaista johtajuutta yrityksissä ja myös muissa organisaatioissa. Koulutuksen tavoitteena on syventää osaamista tietojohtamisessa ja palveluliiketoiminnassa. Tieto on valtaa ja sen oikeanlainen hyödyntäminen luo edellytykset menestymiseen. Toisaalta palveluiden merkitys yrityselämässä ja yhteiskunnassa kasvaa jatkuvasti ja digitaalisuuden oikeanlainen hyödyntäminen palveluissa luo merkittävää kilpailuetua. 

Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut koulutuksen tavoitteena on kouluttaa sinut johtamaan liiketoimintaa, organisaatiota ja digitaalista transformaatiota ja antaa siten valmiudet toimia vaativissa asiantuntija- kehittämis-, suunnittelu- ja johtotehtävissä. 

Tutkinnon tavoitteet

Tutkinnon tavoitteena on kehittää sinun valmiuksia johtaa ja toimia vaativissa asiantuntijatehtävissä yrityksen ja organisaation tavoitellessa kasvua, kilpailukyvyn parantamista ja kansainvälistymistä. Tiedolla johtamiseen ja älykkäisiin palveluihin on kehitetty lukuisia erilaisia mahdollisuuksia viime aikoina, joiden täysimääräinen hyödyntäminen on kuitenkin vielä vähäistä. Koulutuksessa luodaan valmiuksia näiden menetelmien hyödyntämiseen käytännönläheisesti työelämän oikeiden tilanteiden avulla.

Koulutuksen sisältö

Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut koulutuksen keskeisimpiä sisältöjä ovat:

  • Uudistava johtaminen sisältäen tulevaisuuden ennakoinnin ja strategian, muutosjohtamisen sekä innovaatiot uuden luomiseen,
  • Palvelut  ja alustatalous hyödyntäen digitaalisuutta sekä asiakkuuksien hallinta,
  • Tietojohtaminen käytännönläheisesti liiketoiminnan kehittämisessä ja data-analytiikan ja koneoppimisen perusteet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut | insinööri (YAMK) | monimuoto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kaksi vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta siltä alalta, jolle olet hakemassa, tai jolta korkeakoulututkintosi on. Tarkista hakukelpoisuusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietojohtaminen ja älykkäät palvelut | insinööri (YAMK) | monimuoto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31