Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1-1,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Riihimäki
Ylemmät AMK-tutkinnot
Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto

Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto

Tulevaisuuden liikennejärjestelmät on liikennealan ylemmän ammattikorkeakoulun koulutus, josta saat hyvät valmiudet liikenteen ja maankäytön alan asiantuntijuutta ja johtajuutta vaativiin tehtäviin. Tutkinto antaa myös pätevyyden virkaan, joka edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi koulutus antaa jatko-opintokelpoisuuden lisensiaatin ja tohtorin tutkintoihin.

Koulutus soveltuu liikennealalla työskenteleville, ensi sijassa liikennesuunnittelun tehtävissä toimiville, mutta opintoja mukautetaan myös muissa liikennealan tehtävissä oleville. Liikenneinsinöörin tutkinnon suorittaneiden lisäksi hakukelpoisia ovat myös muut soveltuvan alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet, jos heillä on useamman vuoden työkokemus liikennealan asiantuntijatehtävistä.

Koulutuksen tavoitteena on, että osaat hahmottaa uusien liikennemuotojen ja liikenteen ilmiöiden asettamia vaatimuksia suunnittelulle sekä, miten ne voitaisiin huomioida liikenneympäristöä kehitettäessä. Tavoitteena on myös, että hahmotat laajemmin, millaisia muutostarpeita uudet liikennemuodot tuovat koko liikennejärjestelmään ja mitä mahdollisuuksia on hallita nopeaa muutosta liikennepolitiikan, liikennejärjestelmäsuunnittelun ja liikenneympäristöjen suunnittelun ohjauksen keinoin. Koulutuksessa myös tutustutaan liikennealaan vaikuttaviin megatrendeihin, heikkoihin signaaleihin ja kaupunkien kehitykseen. Keskeinen osa opintoja on vaikutusten arviointi kaikilla suunnittelutasoilla.

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat:

  • tavoitteiden, vaikutusten arvioinnin ja suunnitteluratkaisujen kokonaisuus
  • suunnittelun ohjaus ja strategioiden sekä muun ohjauksen vieminen suunnitelmiin
  • useiden, myös ristiriitaisten tavoitteiden sovittaminen yhteen liikennesuunnittelussa
  • uudet liikennemuodot sekä perinteisten liikennemuotojen uudistuminen esimerkiksi liikenteen palvelullistumisen muodossa
  • liikennejärjestelmät, erityisesti osana kaupunkisuunnittelua

Opiskelu

Koulutus toteutetaan verkkopainotteisina opintoina, mikä mahdollistaa työn ohessa opiskelun. Opintojen suunnittelu ottaa huomioon lähtökohtasi ja yksilölliset tarpeesi aikuisopiskelijana.

Opinnot alkavat Riihimäen kampuksella pidettävällä kahdella yhteisellä lähipäivällä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kaksi vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta siltä alalta, jolle olet hakemassa, tai jolta korkeakoulututkintosi on. Tarkista hakukelpoisuusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuuden liikennejärjestelmät | insinööri (YAMK) | monimuoto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31