Sivuston käyttötapa: Mobiili

Helsingin yliopisto

HELSINGIN YLIOPISTO - OPISKELE MAAILMAN PARHAAKSI


Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista monitieteisistä yliopistoista. Opetuksemme perustuu kansainvälisessä ympäristössä tehtävään tutkimukseen. Yhdessä etsimme ratkaisuja meitä kaikkia koskeviin ongelmiin, sillä uskomme ajattelun voimaan muuttaa asenteita, ihmisiä ja yhteiskuntaa – maailman parhaaksi. Tervetuloa opiskelemaan Helsingin yliopistoon!

Helsingin yliopiston opintotarjonta opiskelijalle on Suomen laajin. Kandidaattitason koulutusohjelmia on yhteenstä 34 humanististen ja yhteiskuntatieteiden, matemaattis-luonnontieteiden, terveystieteiden sekä ympäristö-, elintarvike- ja biotieteiden aloilta. Kaikki suomeksi tai ruotsiksi opetettavat alemmat korkeakoulututkinnot löytyvät Helsingin yliopiston verkkosivuilta: helsinki.fi/fi/opiskelijaksi. Ohjelmien laajuus on 180 opintopistettä ja niiden suorittamiseen tarvitaan kolme vuotta kokopäiväistä opiskelua. Useimmissa kandiohjelmissa on monitieteellisen lähestymistapa. Täten sinulla on mahdollisuus koostaa tutkintosi itseäsi kiinnostavien aiheiden tai vahvuuksien pohjalta jopa yli tiedekunta- ja korkekoulurajojen.

Helsingin yliopisto on on aidosti kansainvälinen. Yli 20 % tutkimus- ja opetushenkilöstöstä on kotoisin Suomen ulkopuolelta. Kansainvälisten opiskelijoiden määrä on noin 6 % yhteensä 32 000 opiskelijasta. Lisäksi Helsingin yliopisto vastaanottaa vuosittain noin 1 000 vaihto-opiskelijaa. Yhteensä Helsingin yliopistolla on yli 500 vaihtokohdetta ympäri maailmaa. Lähes kaikkiin tutkintoihin on myös mahdollista sisällyttää työharjoittelujakso, jonka voit suorittaa myös ulkomailla. 

Valmistuminen huippuyliopistosta antaa sinulle hyvät eväät työelämään. Viimeisimmän uraseurantakyselyn mukaan 91 % vuonna 2012 Helsingin yliopistossa ylemmän korkeakoulututkinnon tutkinnon suorittaneista oli töissä viisi vuotta valmistumisen jälkeen. Kun valitset opiskelupaikaksesi Helsingin yliopiston, saat työuraasi tukevaa ja hyödyntävää ohjausta, asiantuntemusta ja verkostoja. 

Opiskelijaelämä on tärkeä osa opiskelukokemusta. Helsingin yliopiston opiskelijayhteisö on erittäin aktiivinen ja Helsingin yliopiston ylioppilaskuntaan (HYY) kuuluvat yli 250 opiskelijajärjestöä järjestävät vuosittain tuhansia tapahtumia. Osallistumalla itse järjestötoimintaan opit ja koet uusia asioita, tutustut uusiin ihmisiin ja verkostoidut yli tieteenalojen.


Yhteystiedot

Helsingin yliopisto


 Näytä puhelinnumero
www.helsinki.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31