Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Helsinki
Kansanopistot

Oikeustieteen opintolinja

oikeustieteen opintolinja

Oikeustieteen opintolinja

HEOn Oikeustieteen opintojen tavoitteena on se, että opiskelijat hallitsevat oikeustieteen perusteet.

Lukuvuoden aikana suoritetaan 39–41 opintopistettä avoimen yliopiston oikeustieteellisiä opintoja. Tavoitteena on valmistautua yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeisiin sekä yliopisto-opintoihin. 

Oikeustieteen opintojen sisältö

HEOn Oikeustieteen opinnoissa käydään monipuolisesti läpi oikeustieteen perusteita, käytännön sovelluksia ja harjoitustehtäviä sekä luku- ja vastaustekniikkaa.

Lukuvuoden aikana suoritetaan avoimen yliopiston oikeustieteellisiä opintoja Turun ja Lapin yliopistoista (39–41 op), esimerkiksi kurssit

  • Johdatus oikeustieteeseen,
  • Kansainvälinen oikeus,
  • Perhe- ja jäämistöoikeus,
  • Työoikeus,
  • Hallinto-oikeus ja
  • Valtiosääntöoikeus.

Koko lukuvuosi on tehokasta valmentautumista kohti oikeustieteellistä tiedekuntaa. Valintakoevalmentautumiseen keskitytään intensiivisesti kevätlukukaudella, jolloin opiskellaan valintakoekirjallisuutta, kerrataan luku- ja vastaustekniikkaa ja tehdään tapaus- ja monivalintaharjoituksia sekä harjoitusvalintakokeita.

Lukuvuoteen sisältyy vierailukäyntejä alalla toimiviin kohteisiin. Kevätlukukaudella on myös mahdollisuus tutustua työelämään ohjatun harjoittelun avulla.

Mahdollisuus korottaa ylioppilaskirjoitusten arvosanoja

Lukuvuoden aikana huomioidaan ja tarjotaan opetusta niille, jotka menevät korottamaan ylioppilaskirjoitusten arvosanoja ja joilla on tavoitteena hakea jatko-opintoihin ylioppilaskirjoitusten arvosanojen perusteella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Jatko-opinnot

Suomessa oikeustieteellisen tutkinnon voi suorittaa Helsingin, Itä-Suomen, Lapin tai Turun yliopiston oikeustieteellisissä tiedekunnissa.

Kustannukset

Opiskelu HEOssa on päätoimista. Opiskelijoilla on oikeus hakea Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää. Lukuvuoden hinta on 3480 € (sis. 150 €:n kirjautumismaksun). Voidaan maksaa myös erissä.

  • Kirjautumismaksu 150 euroa, joka peritään aina opintojen alkaessa.
  • Maksuerät 1-7 (syyskuusta maaliskuuhun), á 435 €.
  • Maksuerä 8 (huhtikuu) 285 €.
  • Toukokuussa ei maksuerää.

Hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut sekä yksi lämmin ateria arkipäivisin opiston ravintolassa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31