Sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykologian opintolinja

HEO Kansanopisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Helsinki
Kansanopistot

Psykologian opintolinja

psykologian opintolinja

Psykologian opintolinja

Kiinnostaako psykologian opiskelu? Haluaisitko ymmärtää ihmisiä paremmin? Psykologian perusopinnoissa (25 op) opiskelijat tutustuvat psykologian osa-alueiden teorioihin, tilasto- ja tutkimusmenetelmiin sekä tieteenalan peruskäsitteisiin.  Opiskelijat oppivat ymmärtämään psykologista tietoa ja käyttämään sitä omia kokemuksia ja arkielämää arvioidessaan.

Koulutus kestää koko opintovuoden. Keväällä valmistaudutaan yliopisto-opintojen ohessa psykologian valintakokeisiin, tai halutessa mm. kasvatusalan VAKAVA-yhteishakuun.

Psykologian opintojen toteutus

HEOn Psykologian opintolinjalla opiskelijat suorittavat psykologian perusopinnot sekä yhdet vapaavalintaiset perusopinnot esim. kasvatustieteestä tai sosiaalitieteistä. Näistä kukin luetaan pääsääntöisesti tutkintoon kuuluviksi myöhemmissä yliopisto-opinnoissa.  Opinnot voi käyttää myös tulevan yliopistotutkinnon sivuaineena.

Opiskeluun sisältyy lähiopetusta, oppimistehtäviä, opiskelua pienryhmissä, lukupiirityöskentelyä ja tenttejä.  Kevätlukukaudella opiskelijat osallistuvat psykologian laitoksen opiskelijavalintoihin tähtäävään valmistautumiseen, jonka tilastomatematiikan osuus aloitetaan jo syksyllä.

Psykologian perusopinnoissa saatavat tiedot antavat hyödyllisiä valmiuksia psykologin ammatin lisäksi muihinkin ihmisläheisiin ammatteihin, kuten terapeutin tai ohjaajan työhön. 

Opintojen sisältö

Perusopinnot sisältävät kurssit seuraavista aihealueista:

  • Persoonallisuuspsykologia
  • Neuropsykologia
  • Kognitiivinen psykologia
  • Kehityspsykologia
  • Psykologian tutkimusmenetelmät

Kevätlukukaudella järjestetään lisäksi valintahaastatteluharjoitus sekä mahdollisuus ohjattuun työharjoitteluun. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologian opintolinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu HEOssa on päätoimista. Opiskelijoilla on oikeus hakea Kelan opintotukea ja opintotuen asumislisää. Lukuvuoden hinta on 3480 € (sis. 150 €:n kirjautumismaksun). Voidaan maksaa myös erissä.

  • Kirjautumismaksu 150 euroa, joka peritään aina opintojen alkaessa.
  • Maksuerät 1-7 (syyskuusta maaliskuuhun), á 435 €.
  • Maksuerä 8 (huhtikuu) 285 €.
  • Toukokuussa ei maksuerää.

Hintaan sisältyy kaikki maksut ja palvelut sekä yksi lämmin ateria arkipäivisin opiston ravintolassa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologian opintolinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

HEO Kansanopisto

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...


Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

HEO Kansanopisto

Kirstinkatu1
00530 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.heo.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31