Sivuston käyttötapa: Mobiili

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylä on urbaani, kansainvälinen ja tapahtumia sykkivä kaupunki. Riittävän suuressa, mutta sopivan pienessä kaupungissa asuu yli 141 500 asukasta.

Vilkas opiskelijakaupunki on suosittu muuttokohde ja kannustava kasvualusta rohkeille ideoille. Viihtyisä asuinympäristö, yhteys luontoon, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet.

Opiskelijoita kaupungissa on noin 42 000. Tämä tarkoittaa, että lähes joka kolmas vastaantulija on opiskelija. Jyväskylässä asuu myös koulutettua väkeä. Jyväskyläläisistä 15 vuotta täyttäneistä vähintään toisen asteen tutkinto on noin 78 %:lla ja korkea-asteen koulutus noin joka kolmannella.

Opiskelijakaupungin ilmapiiri näkyy jokapäiväisessä elämässä. Vireä ja nuorekas kaupunki on täynnä elämää, eikä tekeminen lopu kesken. Pyöräparkit täyttyvät fillareista ja tapahtumia riittää viikonloppujen lisäksi myös arki-iltoihin. Harrastusmahdollisuuksia on lähes loputtomiin.


Yhteystiedot

Jyväskylän kaupunki


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31