Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Monimuotokoulutus
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Kajaani, Kuusamo
Alkavat koulutukset
Kajaani
Syksyllä

Kuusamo
Keväällä

Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus

Liiketalouden koulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Liiketalouden koulutus | monimuotototeutus

Liiketalouden koulutuksen (210 op) Kajaanissa pääaineena on esimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen liittyvät opinnot. Monimuoto-opiskeluna toteutettavassa tradenomikoulutuksessa painottuvat kehittämisosaaminen sekä projektimainen tapa tehdä työtä. 

Tradenomiopinnot monimuotokoulutuksena

Opintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alainen liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto. Voit soveltaa opintojasi heti omaan työhösi tai muuhun kehittämistoimintaan. Liiketalouden koulutuksen monimuotototeutuksen pääaineopintojen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan esimiestaitoja, tiimityötaitoja sekä työyhteisön viestintätaitoja. 

Opintokokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia sekä yksityissektorin että julkishallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät esimiestyön ymmärrystä ja liiketaloudellista osaamista.  

Liiketalouden opintojen suorittaminen

Voit laatia henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jonka mukaan etenet opinnoissasi. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Lähiopetuspäiviä Kajaanissa on pääsääntöisesti kerran kuukaudessa pe - la.

Työn ohessa opiskelu onnistuu - mutta sinun pitää varata viikottain opiskeluun aikaa. Yksi opintopiste on noin 27 tuntia opiskelijan työtä. Kehität osaamistasi tekemällä oppimistehtäviä oppimisalustojen kautta. 

Opiskelu toteutetaan pääosin virtuaalisesti. Osallistuminen opiskeluun edellyttää opiskelijalta riittäviä tietoliikenneyhteyksiä sekä tietokoneen ääni- ja video-ominaisuuksia. 

Opinnoissa teet työyhteisöihin kehittämistehtäviä. Opintoihin kuuluu yhteensä 5 kk työharjoittelua joko nykyisessä tai etsimässäsi muussa työyhteisössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pohjakoulutusvaatimuksena on yleinen hakukelpoisuus.

Opiskelu toteutetaan pääosin virtuaalisesti. Osallistuminen opiskeluun edellyttää opiskelijalta riittäviä tietoliikenneyhteyksiä sekä tietokoneen ääni- ja video-ominaisuuksia.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | tradenomi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31