Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitaja | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kajaani
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sairaanhoitaja | päivätoteutus

Sairaanhoitajakoulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Sairaanhoitajakoulutus

Onko ihmisten terveys ja hyvinvointi lähellä sinun sydäntäsi? Haaveiletko merkityksellisestä työstä, jota riittää myös tulevaisuudessa? Sairaanhoitajan ammatti on ihmisläheinen ja monipuolinen ja sairaanhoitajaksi valmistuneet voivat työskennellä Suomen lisäksi muissakin EU-maissa. 

Sairaanhoitajan työssä sinulta edellytetään halua ja kykyä toimia ihmisten kanssa, oma-aloitteisuutta, suvaitsevaisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Opintojen aikana saat valmiudet potilaan ja perheiden kohtaamiseen, hoidon suunnitteluun, terveyden edistämiseen sekä hoitotyössä tarvittavaan päätöksentekoon. 

Opintojen sisältö

Sairaanhoitajaopinnot koostuvat terveyden edistämisen, sisätauti-kirurgisen hoitotyön, perhehoitotyön, ikääntyneen hoitotyön ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaan hoitotyön sekä palliatiivisen hoidon opinnoista. Opintojen loppuvaiheessa voit suunnata osaamistasi valitsemallasi hoitotyön alueella.

Opinnoissa vuorottelevat teoriaopiskelu ja ohjattu harjoittelu. Koulutuksen aikana opiskelet monipuolisesti kliinistä osaamista, vuorovaikutustaitoja ja kehittämisosaamista. Opiskelu toteutuu lähitunteina, etä- ja itsenäisenä opiskeluna, ryhmässä ja tiimeissä opiskeluna, verkko-opintoina, harjoittelujaksoina sekä tutkimus- ja kehittämistoimintana. Teknologialla on yhä suurempi rooli myös hoitoalalla. KAMKissa perinteisten hoitotyön opintojen tukena hyödynnät esimerkiksi virtuaalista todellisuutta ja robotiikkaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitaja | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitaja | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

.
Kajaanin ammattikorkeakoulussa on erittäin hyvät tilat opiskella ja pienenä ammattikorkeakouluna meillä on hyvä ilmapiiri, jossa opettajat tuntevat opiskelijansa.
Kassu
Opiskelen Kajaanin ammattikorkeakoulussa hoitotyön koulutusohjelmassa sairaanhoitajaksi. Erikoistun akuutin hoitotyön puolelle ja tarkoituksenani on päästä työskentelemään ambulanssissa. Olen erittäin tyytyväinen Kajaaniin opiskelupaikkana. Vaikka kaupunki on pieni kotipaikkaani Helsinkiin verrattuna, löydän täältä kaiken tarvitsemani. Erityises...
Näytä kokonaan
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31