Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitaja | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kajaani
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sairaanhoitaja | päivätoteutus

Sairaanhoitajakoulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Sairaanhoitajakoulutus

Onko ihmisten terveys ja hyvinvointi lähellä sydäntäsi? Sairaanhoitajakoulutuksessa saat valmiudet edistää ja ylläpitää terveyttä, ehkäistä ja hoitaa sairauksia sekä lievittää kärsimyksiä.

Sairaanhoitaja on hoitotyön asiantuntija, jonka tehtävänä on potilaiden hoitaminen ja alan kehittäminen. Koulutuksessa opiskelet monipuolisesti kliinistä osaamista, vuorovaikutustaitoja ja kehittämisosaamista. Teknologialla on tulevaisuudessa yhä suurempi rooli myös hoitoalalla. KAMKissa perinteisten hoitotyön opintojen tukena hyödynnät esimerkiksi virtuaalista todellisuutta sekä robotiikkaa.

Sairaanhoitajan työssä sinulta edellytetään halua ja kykyä toimia ihmisten kanssa, oma-aloitteisuutta, suvaitsevaisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Opintojen aikana saat valmiudet potilaan ja perheiden kohtaamiseen, hoidon suunnitteluun, terveyden edistämiseen sekä hoitotyössä tarvittavaan päätöksentekoon.

Sairaanhoitajakoulutuksen sisältö

Opinnoissa vuorottelevat teoriaopiskelu ja ohjattu harjoittelu. Opintojen loppuvaiheessa voit syventää osaamistasi vaihtoehtoisissa ammattiopinnoissa valitsemalla joko akuutin hoitotyön, mielenterveystyön, kansansairauksien sähköisen omahoidon sekä vastaanotto- ja polikliinisen hoitotyön opinnot. Vaihtoehtona on myös syventää osaamista yrittäjyydestä liiketoimintaopinnoissa.

Sairaanhoitaja työelämässä

Valmistuttuasi laillistetuksi sairaanhoitajaksi voit toimia käytännön hoitotyössä sekä hoitotyön asiantuntijuutta edellyttävissä suunnittelu-, koordinointi- ja kehittämistehtävissä julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla terveydenhuollossa kotimaassa sekä muissa EU-maissa.

Terveydenhuoltoalan työllisyysnäkymät ovat tällä hetkellä hyvät ja henkilöstöstä on joillakin alueilla jopa pulaa. Työllistyminen on mahdollista myös oman yrityksen perustamisen kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitaja | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitaja | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

.
(5)
Kajaanin ammattikorkeakoulussa on erittäin hyvät tilat opiskella ja pienenä ammattikorkeakouluna meillä on hyvä ilmapiiri, jossa opettajat tuntevat opiskelijansa.
Kassu
(4)
Opiskelen Kajaanin ammattikorkeakoulussa hoitotyön koulutusohjelmassa sairaanhoitajaksi. Erikoistun akuutin hoitotyön puolelle ja tarkoituksenani on päästä työskentelemään ambulanssissa. Olen erittäin tyytyväinen Kajaaniin opiskelupaikkana. Vaikka kaupunki on pieni kotipaikkaani Helsinkiin verrattuna, löydän täältä kaiken tarvitsemani. Erityises...
Näytä kokonaan
Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31