Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Tiedolla johtaminen ja kehittäminen | Tradenomi | YAMK, verkkokoulutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot
Tiedolla johtaminen ja kehittäminen | Tradenomi | YAMK, verkkokoulutus

Tiedolla johtaminen ja kehittäminen | Tradenomi | YAMK, verkkokoulutus

Tiedolla johtaminen ja kehittäminen – liiketalouden tradenomi (YAMK) yleisenä tavoitteena on kouluttaa yrityksiin ja organisaatioihin johtamisen ja kehittämisen asiantuntijoita. Koulutus on työelämän kehittämistutkinto, jossa pääset kehittämään sekä omaa asiantuntijuuttaan että työyhteisöään ja verkostoitumaan.

Koulutuksen jälkeen osaat toimia tiedolla johtamisen asiantuntijana, joka johtaa ja kehittää sekä hallitsee soveltavien kehittämismenetelmien hyödyntämisen erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Opit kehittämään ammatillista osaamistasi myös jatkossa. Koulutus antaa myös työyhteisöille mahdollisuuden kehittää toimintaansa erilaisten koulutukseen kuuluvien oppimistehtävien avulla.  Opinnäytetyössä kehität työyhteisöäsi erilaisten tutkimus- ja kehittämismenetelmien avulla.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää osaamista laajentavia ja syventäviä opintoja tiedolla johtamisesta ja kehittämisestä. Opinnoissa korostuvat johtamis- ja kehittämisosaaminen sekä tiedolla johtaminen, myös kansainvälisessä toimintaympäristössä. Voit valita opintoja data-analytiikasta, teknologien soveltamisesta liiketoiminnassa, henkilöstö- ja talousjohtamisesta sekä asiakaspalveluliiketoiminnasta.

Koulutuksessa pureudutaan myös hankeosaamiseen sekä investointilaskelmien hyödyntämiseen päätöksenteossa. Opinnoissa korostuvat tiedolla johtaminen ja teknologioiden hyödyntäminen yritysten ja organisaatioiden tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamiseksi. Kaikissa opintojaksoissa lähtökohtana on strategisen tason ajattelu ja kehittäminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiedolla johtaminen ja kehittäminen | Tradenomi | YAMK, verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiedolla johtaminen ja kehittäminen | Tradenomi | YAMK, verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31