Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kilroy

KILROY on erikoistunut räätälöityjen, ainutlaatuisten kokemuksien järjestämiseen ympäri maailman. Olipa kyse sitten ulkomailla opiskelusta tai matkustelusta, autamme seikkailunhaluisia nuoria haastamaan itsensä ja toteuttamaan unelmiansa.

Opiskelu ulkomailla - KILROY

Tee tulevaisuudestasi kansainvälinen – haasta itsesi maailmalle

Liittyivätpä maailmanvalloitussuunnitelmasi sitten opintoihin tai matkustamiseen, saat tarvitsemasi vinkit ja käytännön toteutukset meiltä.  

Lähde maailmalle opiskelemaan, työharjoitteluun tai reissaamaan. Suorita kandi Englannissa ja maisteri USA:ssa. Vietä vuosi Australiassa Working Holiday -viisumin turvin, opettele sukeltamaan Indonesiassa ja hikoile fitness-lomalla Thaimaassa. Kiidä Siperian halki junalla ja lähde työharjoitteluun Kiinaan. Tee vapaaehtoistöitä Malawissa ja opiskele espanjaa Kuubassa. Bongaa eläimiä Tansanian safarilla, samoile Costa Rican sademetsissä, opiskele vaihto-oppilaana Uudessa-Seelannissa ja käy lomailemassa Fidzillä.

Olipa haaveissasi sitten autioita paratiisirantoja, vehreää sademetsää, urbaaniseikkailuja miljoonakaupungeissa, pölyisiä pikkukyliä tai valkohuippuisia vuorimaisemia, tarjoamme maksutonta opintoneuvontaa ja matka-asiantuntijamme auttavat sinua muuttamaan reissu-unelmasi varsinaisiksi suunnitelmiksi.

Uskomme, että matkustaminen on loistava tapa ylittää omia rajoja ja kasvaa ihmisenä, mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Reissussa tapaat ihmisiä ja kulttuureja, joista jokainen opettaa sinulle jotakin uutta. Kun näet maailmaa ja elämää eri kanteilta, sillä on positiivinen vaikutus tulevaisuuteesi. Reissaaminen ja ulkomailla opiskelu on hauskaa, mutta erilaisuuden ymmärtäminen ja erilaisesta arjesta oppiminen on myös äärimmäisen vaikuttava kokemus.


Yhteystiedot

Kilroy

Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.kilroy.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31