Sivuston käyttötapa: Mobiili

Elokuvalinja

Laajasalon opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Elokuvalinja

Elokuvalinja

Elokuvalinja

Laajasalon opiston elokuvalinjalla opiskellaan elokuvakerronnan perusteet ideoinnista ja käsikirjoittamisesta jälkituotantoon saakka. Opettajina toimivat alan ammattilaiset. Opiskelija löytää omat vahvuutensa elokuva-alan laajasta tehtäväkentästä ja valitsee lopputyönsä aiheen omasta erikoistumisalueestaan.

Opi elokuvakerrontaa käytännön harjoituksissa

Elokuva-alan eri työnkuviin tutustutaan harjoitustöissä. Opinto-ohjelmaan kuuluvat dokumentti -ja fiktioelokuvat sekä tilaustyöt ja musiikkivideot. Opetus tapahtuu vuoroin teoriaopetuksena luokassa ja vuoroin harjoituselokuvissa.

Opetussuunnitelmaan kuuluu muun muassa:

  • käsikirjoitusta
  • tuotantoa
  • elokuva-analyysiä
  • kuvakäsikirjoitusta
  • kuvan ja äänen jälkityötä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elokuvalinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutuksiin haetaan valintakokeen perusteella. Valintakokeeseen kuuluu ennakkotehtävä. Valintakokeeseen ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella opiston nettisivuilla. Valintakoe järjestetään kesäkuussa ja täydennyshaku elokuussa.

Koulutukseen edellytetään 18 vuoden ikää. Yläikärajaa koulutukseen ei ole. Hakijan pohjakoulutuksena voi olla peruskoulu, lukio tai vastaavat tiedot.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista (kansanopisto-opinnot eivät valmista tutkintoon).

Kustannukset

Opintomaksu on 3610 euroa, joka maksetaan tyypillisesti kahdeksassa erässä. Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolisen opetuksen lisäksi lounas opiston ravintolassa opiskelupäivinä sekä mahdollisuus osallistua opiston yhteisiin ja linjojen välisiin erilliskursseihin ja tapahtumiin.  Meren rannalla  sijaisevan opiston saunan ja uima-altaan käyttö on opiskelijoille veloituksetonta.

Opintoihin voi hakea Kelan myöntämää opintotukea. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elokuvalinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31