Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Helsinki
Kansanopistot

Esports

eSports koulutus

Esports

Oletko haaveillut urasta esports-pelaajana? Minkälainen on huippu-urheilijan arki esportsin puolella? Nyt sinulla on mahdollisuus hakea Laajasalon esports-koulutukseen ja kokeilla riittävätkö taitosi ammattilaiseksi asti.

Mitä ammattipelaajaksi kehittyminen vaatii? Laajasalon esports-koulutuksessa pääset kehittämään itseäsi yksilönä ja joukkueen kanssa eri peleissä. Sisältönä koulutuksessa on mm. kilpapelaajan treenaaminen, pelaaminen ja aikataulutettu tekeminen. 

Esportsissa menestyminen on vaativa kokonaisuus ja siihen liittyy paljon muutakin kuin itse pelaaminen. Näihin muihin tärkeisiin menestymisen osa-alueisiin kiinnitetään huomiota Laajasalon opiston esports-koulutuksessa: ruokavalio, kehonhuolto, stressinsietokyky ja unen laatu. Peleissä keskitytään erilaisten strategioiden hiomiseen ja pitkäjänteiseen harjoitteluun.

Koulutuksen sisältö

Sisältönä koulutuksessa on mm.:

  • kilpapelaajan treenaaminen
  • pelaaminen
  • aikataulutettu tekeminen.

Tapaat suomalaisia valmentajia, joukkueita ja pelaajia esimerkiksi Helsinki REDSin, HAVUn ja TRAILBLAZERSin organisaatiosta. Koulutuksessa peleinä keskitytään pääsääntöisesti CS:GO, Overwatch ja Dota 2 -peleihin ja tämä huomioidaan myös valintoja tehdessä. Koulutusjaksoja tulee pitämään muun muassa Helsinki REDSIN Tomi ”ToNppa” Luhtapuro.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esports, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Opiskelijat valitaan ennakkotehtävien perusteella. Ohjeet ennakkotehtäviin löytyvät oppilaitoksen sivuilta. Koulutukseen ilmoittaudutaan Laajasalon opiston kotisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista (kansanopisto-opinnot eivät valmista tutkintoon).

Kustannukset

Opintomaksu on 3685 €, joka maksetaan tyypillisesti kahdeksassa erässä. Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolisen opetuksen lisäksi lounas opiston ravintolassa opiskelupäivinä sekä mahdollisuus osallistua opiston yhteisiin ja linjojen välisiin erilliskursseihin ja tapahtumiin. Meren rannalla sijaisevan opiston saunan ja uima-altaan käyttö on opiskelijoille veloituksetonta.

Opintoihin voi hakea Kelan myöntämää opintotukea. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esports? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31