Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kirjoittajalinja

Laajasalon opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Kirjoittajalinja

Kirjoittajalinja

Kirjoittajalinja

Opintokokonaisuus on avoin kaikille, jotka haluavat kehittää omaa kirjallista ilmaisuaan ja tietoisuuttaan kirjallisuudesta, kielestä ja kirjallisesta toiminnasta kulttuurissamme. Kirjoittajalinja ei edellytä aiempia opintoja, ja on yhtä lailla suunnattu esimerkiksi sapattivapaata viettäville ja alan vaihtoa suunnitteleville kuin nuorille opintojaan aloitteleville opiskelijoille tai kirjallista julkaisua valmisteleville.

Opintojen tavoitteet

Oletko kiinnostunut kirjallisen käsikirjoituksen kirjoittamisesta? Kiinnostaako sinua kirjallisuuden yliopisto-opinnot tai kirjallinen ala työnantajana? Kirjoittajalinjan opiskelijat saavat vuoden aikana keskittyä kehittämään omaa kirjallista ilmaisuaan yleisen kirjallisuuden alueella monipuolisesti. Vuoden opintojen aikana tietoisuutesi kotimaisesta kirjallisuudesta ja sen yhteisöllisyydestä syvenee ja kehityt kirjoittajana.

Koulutuksen toteutus

Kirjoittaja-opinnot toteutetaan päivisin tapahtuvana lähiopetuksena ja käytännön projekteina. Kurssit koostuvat itsenäisestä työskentelystä, pari- ja ryhmätyöskentelystä sekä työpaja- ja projektimuotoisesta työskentelystä myös muiden kuin oman ryhmän opiskelijoiden kanssa. Kirjoittajalinjalla opiskellaan sekä kirjoittamalla että lukemalla ja toisaalta myös keskustelemalla ja kuuntelemalla.

Jokainen opiskelija saa vuoden aikana mahdollisuuden henkilökohtaisen tavoitteen asettamiseen ja palautteeseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjoittajalinja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ilmoittautumalla valintakokeeseen sähköisellä lomakkeella opiston nettisivuilla. Valintakoe järjestetään kesäkuussa ja täydennyshaku elokuussa. 

Kirjoittajalinja ei edellytä aiempia opintoja. Hakijan pohjakoulutuksena voi olla peruskoulu, lukio tai vastaavat tiedot. Koulutukseen edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Yläikärajaa koulutukseen ei ole.

Tutkinto / todistus

Kirjoittaja, kansanopistokoulutus.

Kustannukset

Opiskelumaksu on 3610 euroa, joka maksetaan tyypillisesti kahdeksassa erässä. Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolisen opetuksen lisäksi lounas opiston ravintolassa opiskelupäivinä sekä mahdollisuus osallistua opiston yhteisiin ja linjojen välisiin erilliskursseihin ja tapahtumiin. Meren rannalla sijaisevan opiston saunan ja uima-altaan käyttö on opiskelijoille veloituksetonta.

Opintoihin voi hakea Kelan myöntämää opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjoittajalinja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31