Sivuston käyttötapa: Mobiili

Näyttelijäntaide I

Laajasalon opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Helsinki
Kansanopistot

Näyttelijäntaide I

Näyttelijäntyö I

Näyttelijäntaide I

Näyttelijäntyö I sopii kaikille, jotka haluavat saada oppia näyttelijäntyöstä ja esiintymisvarmuutta sekä kehittää ilmaisuvoimaansa. Koulutus on tarkoitettu 18 vuotiaille ja sitä vanhemmille. Opiskelun intensiivisyyden vuoksi opiskelijalta vaaditaan sitoutumista opintoihin.

Tavoitteena on vahvistaa oman minuuden löytämistä ja ryhmätyön merkitystä esittävissä taiteissa sekä tarjota monipuolista osaamista näyttelijäntyön perusteisiin.

Opintojen sisältö ja toteutus

Opinnoissa keskitytään kontaktiin, läsnäoloon ja itsetuntemukseen keinoina mm. improvisaatio, laulu, tanssi, akrobatia, puheoppi, kameranäytteleminen, klovneria, dramaturgia ja kehonhuolto. Opintovuoden aikana valmistetaan yksi iso produktio sekä lukuisia pienempiä esityksiä.

Opetus on päiväopetusta, keskimäärin vähintään viisi opetustuntia arkipäivisin. Produktioiden ja demojen aikaan on varauduttava ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Näyttelijätaide I -linja tekee yhteistyötä opiston muiden opintolinjojen kanssa esimerkiksi kameranäyttelemisen jaksolla. Teatterin tekemiseen tutustutaan myös käymällä katsomassa eri teattereiden harjoituksia ja esityksiä. Osasta opinnoista voi saada Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opintopistetodistuksen.

Opistovuoden jälkeen sinulla on monipuoliset mahdollisuudet pyrkiä teatterialan jatko-opintohin. Jos vietät opistossa ns. välivuotta etkä halua suunnata teatterin ammattiopintoihin, voit varmasti hyödyntää uutta osaamistasi ja kokemuksiasi missä tahansa ammatissa myöhemmin elämässäsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näyttelijäntaide I, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Linjalle haetaan yksipäiväisten pääsykokeiden kautta. Tehtävät sisältävät yksilö- ja ryhmätehtäviä. Hakijalle lähetetään kutsu kokeeseen.

Koulutukseen edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Yläikärajaa koulutukseen ei ole. Hakijan pohjakoulutuksena voi olla peruskoulu, lukio tai vastaavat tiedot.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista (kansanopisto-opinnot eivät valmista tutkintoon).

Kustannukset

Opiskelumaksu on 3670 euroa, joka maksetaan tyypillisesti kahdeksassa erässä (sisältää Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opintopistetodistuksen). Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolisen opetuksen lisäksi lounas opiston ravintolassa opiskelupäivinä sekä mahdollisuus osallistua opiston yhteisiin ja linjojen välisiin erilliskursseihin ja tapahtumiin. Meren rannalla sijaisevan opiston saunan ja uima-altaan käyttö on opiskelijoille veloituksetonta.

Opintoihin voi hakea Kelan myöntämää opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näyttelijäntaide I? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31