Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Arvioinnit Radiotoimittaja:sta

Keskiarvo: 3

Perustuu 4 arviointiin

Onnellinen Laajasalosta valmistunut
Koulutus takaa hyvät aseet sijoittumaan mediakentän töihin. Ja hei, varsin moni suomen juuri nytkin äänessä olevat radiotoimittaja on juurikin Laajasalosta!
oppilas
Koulutus vaatii oma-aloitteisuutta, mutta kun sitä löytyy, niin Laajasalo tarjoaa todella hyvän paikan päästä alalle. Syksyllä radiotoimittajan koulutuksessa käydään laajasti koko mediakentän työtehtäviä läpi ja hyvät perustaidot saa kaikkeen. Suosittelen kaikille kenellä on aitoa motivaatiota media-alalle.
Oppilas14
Vierailevat opettajat antoivat kaikista eniten, mutta koulun omat opettajat myöhästelivät paljon. Koulu on hyvällä paikalla ja sinne on helppo suunnata julkisilla. Ruoka ja koulun siisteys ei kuulu valttikortteihin. Koulun oman radion tekeminen oli mielenkiintoista sekä työharjoittelu. Työllistyminen on kuitenkin hankalaa.
Axel
Opetus sisälsi myös muuta kuin pelkkää radioa. Aikaa meni paljon hukkaan, koska opettajat eivät tulleet ajoissa paikalle. Ruokala epäkäytännöllinen. Tilat eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Paljon itsenäistä opiskelua sekä yksi harjoittelu.

Toimi näin