Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taiteen koulutus

Laajasalon opisto
Yhteenveto
1 vuosi
Syksyllä
   
Lähiopetus
Helsinki
Kansanopistot

Taiteen koulutus

Laajasalon opiston taiteen koulutusohjelmissa voit opiskella vuoden mittaiset opintokokonaisuudet: 

Koulutuksen sisältö

Koulutukset alkavat elokuussa ja jatkuvat toukokuun loppuun. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan. Taideopetus on monipuolista ja sisältää runsaasti sekä ohjattuja, itsenäisesti toteutettavia projekteja ja tehtäviä, pari- ja ryhmätyöskentelyä että luentoja omassa ryhmässä. Opiskelijoilla on halutessaan mahdollisuus työskennellä monialaisissa, koulutusten välisissä projekteissa.

Oppikokonaisuuksien vastaavat opettajat ovat alansa asiantuntijoita, ja heillä on vankka kokemus toimialastaan ja sen kulttuurista. Opettajat auttavat opiskelijaa löytämään jatko-opintopaikkoja sekä valmistautumaan valintakokeisiin. Opintovuoden aikana tulevaisuudensuunnitelmat kirkastuvat, ja Laajasalon opiston opeilla päästään hyvin alan korkeakouluihin ja muihin oppilaitoksiin. 

Laajasalon opiston innostavassa, yhteisöllisessä ilmapiirissä on mahdollisuus henkilökohtaiseen palautteeseen ja yksilöllisten vahvuuksien ja kehittymistarpeiden huomioimiseen.

Tervetuloa perehtymään sinua kiinnostavaan taiteen alaan ja vahvistamaan osaamistasi projektinhallinnassa, työvälineiden tuntemuksessa – ja ennen kaikkea valitsemasi alan taiteellisessa ilmaisussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taiteen koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Linjalle haetaan yksipäiväisten pääsykokeiden kautta. Tehtävät sisältävät yksilö- ja ryhmätehtäviä. Hakijalle lähetetään kutsu kokeeseen.

Koulutukseen edellytetään vähintään 18 vuoden ikää. Yläikärajaa koulutukseen ei ole. Hakijan pohjakoulutuksena voi olla peruskoulu, lukio tai vastaavat tiedot.

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetuista opinnoista (kansanopisto-opinnot eivät valmista tutkintoon).

Kustannukset

Opiskelumaksu on 3690 euroa ja se maksetaan tyypillisesti kahdeksassa erässä. Koulutuksen hintaan sisältyy monipuolisen opetuksen lisäksi lounas opiston ravintolassa opiskelupäivinä sekä mahdollisuus osallistua opiston yhteisiin ja linjojen välisiin erilliskursseihin ja tapahtumiin. Meren rannalla sijaisevan opiston saunan ja uima-altaan käyttö on opiskelijoille veloituksetonta.

Opintoihin voi hakea Kelan myöntämää opintotukea.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taiteen koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laajasalon opisto

Monipuolinen opisto meren rannalla pääkaupunkiseudulla

Laajasalon opisto on maan johtava media-alan oppilaitos, jonka monipuoliset linjat antavat sinulle mahdollisuuden kehittyä alalla. Samalla opiskelijoita valmennetaan työelämää tai seuraavia opintoja varten. Media-alan ja toimittajien koulutus käynnistyi jo 70-luvulla, mutta nykyään opisto tunnetaan myös osaavana taiteiden talona. Opetusluokkien välineistö,...


Lue lisää oppilaitoksesta Laajasalon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Laajasalon opisto

Kuukiventie 6
00840 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.laajasalonopisto.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31