Sivuston käyttötapa: Mobiili

Luokanopettajan kandidaatti- ja maisteriohjelma

Lapin yliopisto
Yhteenveto
3 + 2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Rovaniemi
Kandiohjelmat
Luokanopettaja

Luokanopettajan kandidaatti- ja maisteriohjelma

Luokanopettajakoulutuksesta valmistut pedagogiikan ja didaktiikan asiantuntijaksi. Kasvatustieteen maisterin tutkinto antaa muodollisen kelpoisuuden opettajan tehtävien itsenäiseen hoitamiseen sekä valmiudet tieteelliseen jatkokoulutukseen. Voit suunnata opintojasi valinnaisten ja sivuaineopintojen kautta oman ammatillisen mielenkiintosi mukaan.

Luokanopettajakoulutusta varten tiedekunnan yhteydessä toimii harjoittelukoulu.

Opintojen painopisteet

Koulutuksessa perehdyt eettiseen vastuullisuuteen ja sitoutumiseen lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja oppimisen edistämiseksi. Koulutuksen aikana rakennat kriittisesti omaa opettajuuttasi ja hankit valmiuksia jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen.

Koulutuksessa huomioidaan pohjoisen kulttuuriset, taloudelliset ja maantieteelliset erityispiirteet. Koulutusta läpäisevänä periaatteena on inklusiivisuus. Opinnot perustuvat yhteisöllisyydelle, teorian ja käytännön integroinnille sekä tutkivalle ja toiminnan kautta tapahtuvalle oppimiselle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luokanopettajan kandidaatti- ja maisteriohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Opintopolusta löydät myös tarkemmat valintaperusteet.

Tutkinto / todistus

  • Kasvatustieteen kandidaatti
  • Kasvatustieteen maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luokanopettajan kandidaatti- ja maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lapin yliopisto

Lapin yliopisto – kansainvälinen tiede- ja taideyliopisto

Lapin yliopisto on Euroopan unionin pohjoisin tiede- ja taideyliopisto. Arktinen yliopisto kouluttaa tieteen ja taiteen osaajia aivan Napapiirin tuntumassa modernilla kampusalueella. Kaikki tiedekunnat sijaitsevat samalla kampuksella. Kestävä kehitys ja ympäristövastuu ovat Lapin yliopistolle tärkeitä: yliopisto on mukana WWF:n Green Office...


Lue lisää oppilaitoksesta Lapin yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lapin yliopisto

Yliopistonkatu 8
96300 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
www.ulapland.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31