Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lappeenrannan teknillinen yliopisto, LUT.

Trailblazer-strategiamme ydin on neljä globaalia kysymystä: Poltammeko kaiken loppuun? Jätämmekö ihmiskunnan kärsimään pilaamastaan vedestä? Hautaammeko tulevaisuutemme jätteiden mukana? Annammeko Euroopan taantua maailman takapihaksi? Vastaus on: Emme. Näytämme tietä uudisraivaaja-hengessä. Olemme maailman 600 parhaan yliopiston sekä lisäksi parhaiden nuorten yliopistojen joukossa (Times Higher Education).  Olemme kooltamme kompakti ja toiminnaltamme keskittynyt. Yhdistimme tekniikan ja talouden edelläkävijänä jo vuonna 1969.

Kansainvälinen tiedeyhteisömme koostuu 6500 opiskelijasta ja asiantuntijasta. Tuottamamme osaaminen siirtyy tehokkaasti yhteiskunnan käyttöön ja yrityksille olemme haluttu yhteistyökumppani. Opiskelijoille tiiviit yhteydet yritysmaailmaan tarjoavat esimerkiksi aitoja yrityscaseja kurssisisällöiksi, mielenkiintoisia vierailuluennoitsijoita sekä mahdollisuuksia palkallisiin pro gradu- ja diplomityöprojekteihin.

Tietoa oppimisympäristöstä

Energiaan, ympäristöön ja talouteen liittyvät maailmanlaajuiset ongelmat koskevat meitä kaikkia. Tekniikan ja talouden poikkitieteellinen osaaminen on LUT:n lähtökohtana, kun tieteen ja koulutuksen keinoin haetaan ratkaisuja näihin ongelmiin. Yliopiston Green Campus -toimintamalli on konkreettinen esimerkki, jolla yliopisto edistää ympäristön hyvinvointia tutkimuksen ja koulutuksen avulla.

LUT:n ehdoton valttikortti opiskelupaikkana on palveluiltaan monipuolinen aito kampusalue. Kaikki opiskelijan tarvitsemat tilat ryhmätyötiloista kuntosaleihin sekä palvelut kirjakaupasta terveydenhuoltoon ovat kirjaimellisesti saman katon alla. Eri koulutusohjelmien ja opetustilojen fyysinenkin yhteys edesauttaa opintojen joustavaa yhdistämistä eri tieteenaloilta. Green campuksen ainutlaatuinen opetus- ja tutkimusympäristö tuo erityisesti vihreän energian ratkaisuja näkyväksi opiskelijoille ja tarjoaa konkreettisen alustan lukuisille niin tekniikan kuin kauppatieteidenkin kurssisisällöille.

Opiskelijoiden nimeämä Skinnarilan Vapaavaltio (SVV) on paitsi kampuksen tilat, palvelut ja 2000 opiskelijan asunnot käsittävä kaupunki kaupungin sisällä, myös poikkeuksellisen vahva opiskelijayhteisö. SVV:ssa eletään, opiskellaan ja harrastetaan loistavassa yhteishengessä, kaveria tukien ja itsekin tukea saaden. Yhdessä tekemisen ja välittömyyden henki ulottuu myös opetushenkilökuntaan professoreja myöten – LUT:lla ja koko SVV:ssa ei ole ovea johon ei uskaltaisi koputtaa.


Koulutukset

Yhteystiedot

Lappeenrannan teknillinen yliopisto


 Näytä puhelinnumero
www.lut.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31