Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Kestävän kasvun johtaminen

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5-2,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kestävän kasvun johtaminen

Kestävän kasvun johtamisen YAMK-koulutuksessa pääset perehtymään kestävään kehitykseen, kestävään kasvuun ja kiertotalouteen.

Koulutuksen aika sinulle syntyy osaamista, joka tukee organisaation siirtymistä kestävämpään liiketoiminnalliseen tulokseen. Opintojen aikana kasvua tarkastellaan yksilön, yrityksen ja yhteiskunnan näkökulmista.

Kumppanuusverkostojen kautta luodaan kestäviä ratkaisuja ja vaikutetaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Ytimessä on toiminnan uudistaminen olemassa olevat resurssit huomioon ottaen. Koulutuksessa huomioidaan monitahoisuutta, hyödynnetään systeemiajattelun työkaluja ja otetaan haltuun arvonluonnin prosessit operatiivisella, taktisella ja strategisella tasolla.

Kestävyysajattelun siirtäminen käytäntöön vaatii uudistavaa muutosjohtamista, resilienssiä, vaikuttamistaitoja ja kokonaisnäkemystä ekosysteemin käytännöistä, mukaan lukien kestävän kuluttajakäyttäytymisen johtamista. Koulutuksen tärkeä osa on kokeilemisen ja yhteiskehittämisen kulttuuri.

Ylempi AMK-tutkinto antaa kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joiden vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Tutkinnon kautta kehittyy monimutkaisen toimintaympäristön hallinnan asiantuntijuus ja kestävän kasvun johtajuus. Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia muutosagenttina kestävän kasvun yhteiskunnassa, joko yrittäjänä tai työntekijänä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kestävän kasvun johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa Opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävän kasvun johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31