Sivuston käyttötapa: Mobiili

Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä

Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä

Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä 

Päätöksenteon ilmiöt -koulutuksessa opit tapoja ja keinoja ymmärtää päätöksentekoa laajempana toimintana ja sitä, miten ihmiset todellisuudessa tekevät valintoja muodollisen päätöksenteon ohella.

Opintojen aikana saat työkaluja ja uutta näkemystä tietoiseen päätöksentekoon, työyhteisön kehittämiseen, tehokkuuden parantamiseen, palvelumuotoiluun ja markkinointiin. Koulutus antaa valmiudet toimia innostavana ja ihmisläheisenä johtajana. Voit toimia päätöksenteon asiantuntijana, esimiehenä ja kehittäjänä alallasi.

Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä -koulutuksen ydinosaaminen (30 opintopistettä) voidaan karkeasti jakaa kahteen kokonaisuuteen. Ensimmäisessä kokonaisuudessa perehdytään päätöksenteon malleihin, psykologisiin ulottuvuuksiin sekä päätöksenteon laadullisiin ja määrällisiin tutkimusmenetelmiin. Toisessa kokonaisuudessa keskeisessä roolissa ovat päätöksenteon ilmiöiden soveltaminen johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä. Koulutuksen opintojaksot kehittävät voimakkaasti kansainvälisen, englannin kielisen tutkimuskirjallisuuden omaksumis- ja soveltamistaitoja sekä yksilö- ja ryhmätyötaitoja.  Vapaavalintaiset täydentävät opintojaksot (30 op) mahdollistavat osaamisen syventämisen tai laajentamisen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuus:

  • Tradenomi tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan kolmen vuoden soveltuva työkokemus korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31