Sivuston käyttötapa: Mobiili

Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä | YAMK | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä | YAMK | päivätoteutus

Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä

Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä 

Päätöksenteon ilmiöt -koulutus soveltuu laaja-alaisesti eri alojen asiantuntijoille ja se antaa valmiuksia tehdä työtä vaikuttavammalla, innostavammalla ja tehokkaammalla tavalla – olit sitten esimies, päätöksenteon asiantuntija, markkinointiammattilainen tai alasi kehittäjä. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa syvennät ymmärrystäsi ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja päätöksenteosta osana johtamista, kehittämistä ja asiakastyötä. Osana opintoja opit tulkitsemaan tutkimuksia ja soveltamaan menetelmiä, joilla päätöksentekoprosessiin voidaan vaikuttaa. Opintojen aikana saat työkaluja ja uutta näkemystä muun muassa tietoiseen päätöksentekoon, työyhteisön kehittämiseen, tehokkuuden parantamiseen, palvelumuotoiluun ja markkinointiin.

Koulutuksessa havainnoidaan ja sovelletaan opiskeltavia päätöksenteon teorioita ja ilmiöitä käytännön työelämässä. Opinnoissasi otat haltuun erilaisia käytännönläheisiä tutkimus- ja kehittämismenetelmiä, joilla voit tehostaa omaa tai johtamasi tiimin työskentelyä. Tutustut myös periaatteisiin, joita hyödyntämällä toiseen ihmiseen ja hänen valintoihinsa voidaan vaikuttaa.

Opinnoissa tehdään käytännönläheisiä projekteja ja pääset hyödyntämään oppimiasi menetelmiä esimerkiksi opinnäytetyön osana. Pääset kehittämään syvällisesti myös kansainvälisen, englanninkielisen tutkimuskirjallisuuden omaksumis- ja soveltamistaitoja. Opintoihin sisältyy myös kansainvälisten huippututkijoiden luentoja.

Koulutuksen toteutus

Lähiopetuspäiviä kampuksella järjestetään joka kuukausi (to, pe ja la). Lähipäivien välissä teet itsenäisesti ja pienryhmissä tehtäviä. Tehtävänannot on muotoiltu sellaisiksi, että ne ovat helposti sovellettavissa esimerkiksi omalla työpaikalla toteutettavaksi.

Päätöksenteon tutkimisen ja kehittämisen periaatteisiin tutustutaan jo heti opintojen alussa, joten opinnäytetyöaihetta on mahdollista pohtia heti alusta alkaen. Opintojen tukena käytämme verkko-oppimisympäristöä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä | YAMK | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuus:

  • Tradenomi tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan kahden vuoden soveltuva työkokemus korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Päätöksenteon ilmiöt johtamisessa, kehittämisessä ja asiakastyössä | YAMK | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 8000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 14 suomeksi ja 3...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31