Sivuston käyttötapa: Mobiili

Mietitkö mihin hakisit? Tule Haavi-koulutusmessuille! 📚✨

Palveluliiketoiminnan koulutus | verkkopainotteinen monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Espoo
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Palveluliiketoiminnan koulutus | verkkopainotteinen monimuotototeutus

Palveluliiketoiminnan restonomikoulutuksessa voit rakentaa itsellesi tarkoituksenmukaisen yhdistelmän opinnoista, esimerkiksi ruokatapahtuman, ruokamatkailun, yrittäjyyden, tapahtumatuotannon, matkailun sekä alan esimiestyön muodossa. 

Osaamista syvennetään ja laajennetaan erilaisissa projekteissa, harjoitteluissa ja opinnäytetyössä. 

Pe­rus­o­pin­not

Palveluliiketoiminnan koulutuksessa pakollisia perusopintoja (150 op) ovat: 

  • Joustava asiakaspalvelija
  • Asiakaslähtöisen palveluliiketoiminnan kehittäjä
  • Palveluinnovaatioiden kehittäjä
  • Ammatillinen asiantuntija työyhteisössä (harjoittelut)
  • Kehittämisosaaja ja työelämän uudistaja (sisältää opinnäytetyön)

Suun­tau­tu­mi­so­pin­not

Restonomilta edellytetään laaja-alaista majoitus-, ravitsemis- ja tapahtumapalveluiden tuntemusta. Palvelu- ja liiketoimintaosaamista sekä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja tarvitaan alan työtehtävissä. Kehittyäksesi tulevaisuuden palveluliiketoiminnan osaajaksi sinun kannattaa valita itsellesi sopiva yhdistelmä food service, tapahtuma-, matkailu- tai alan esimiestyön opintoja. Opintoja toteutetaan sekä suomen että englannin kielellä. Suuntautumisopintoja on yhteensä 60 op.

Voit täydentää osaamistasi valitsemalla myös esimerkiksi työympäristöjohtamisen tai muita liiketalouden opintoja, jotka antavat valmiuksia prosessien, toimijoiden ja resurssien johtamiseen.

Opis­ke­lu­muo­to

Palveluliiketoiminnan koulutus toteutetaan verkkopainotteisesti monimuoto-opintoina.Verkko-opiskelusisältää paljon itsenäistä työtä, verkkokeskusteluja, ryhmätehtäviä sekä työelämään liittyviä projekteja. Opintoihin kuuluu myös muutamia lähiopetuspäiviä, keskimäärin 3-4 lukukaudessa.

Lisäksi opintoihin kuuluu kaksi intensiiviviikkoa, joiden aikana teet käytännön harjoittelua BarLaurean oppimisympäristössä. BarLaurea on kokonaisuus, johon kuuluvat lounasbuffet, kahvila, a la carte ravintola, aula-, tapahtuma- sekä kokouspalvelut. BarLaureassa opitaan toimimaan yhteisössä, työskentelemään tiimeissä sekä ottamaan ja kantamaan vastuuta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palveluliiketoiminnan koulutus | verkkopainotteinen monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palveluliiketoiminnan koulutus | verkkopainotteinen monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31