Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palveluliiketoiminnan koulutus | verkkopainotteinen monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Espoo
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Palveluliiketoiminnan koulutus | verkkopainotteinen monimuotototeutus

Palveluliiketoiminnan koulutus

Palveluliiketoiminnan koulutus

Palveluliiketoiminnan koulutuksessa rakennat itsellesi sopivan kokonaisuuden, johon kuuluu esimerkiksi ruokatapahtuman, ruokamatkailun, yrittäjyyden, palvelumuotoilun sekä tapahtuma- ja kulttuurimatkailun opintoja.

Voit täydentää osaamistasi valitsemalla esimerkiksi työympäristöjohtamisen tai palvelutuotannon esimiesosaamisen opintoja, jotka antavat valmiuksia prosessien, toimijoiden ja resurssien johtamiseen. Osaamista syvennetään ja laajennetaan erilaisissa projekteissa, harjoitteluissa ja opinnäytetyössä. Koulutuksesta valmistuttuasi sinulla on laaja-alainen majoitus- ravitsemis- ja ohjelmapalveluiden tuntemus. Valmistuneena restonomina osaat tuottaa, kehittää ja johtaa palveluita. Olet omaksunut palvelumuotoilun ajattelun ja menetelmät palveluliiketoiminnan kehittäjänä.

Koulutuksen toteutus

Palveluliiketoiminnan koulutus toteutetaan verkkopainotteisesti monimuoto-opintoina. Verkko-opiskelu sisältää paljon itsenäistä työtä, verkkokeskusteluja, ryhmätehtäviä sekä työelämään liittyviä projekteja. Opintoihin kuuluu myös muutamia lähiopetuspäiviä kuukaudessa.

Lisäksi opintoihin kuuluu kaksi intensiiviviikkoa, joiden aikana teet käytännön harjoittelua BarLaurean oppimisympäristössä. BarLaurea on kokonaisuus, johon kuuluvat lounasbuffet, kahvila, a la carte ravintola, aula-, tapahtuma- sekä kokouspalvelut.

Palveluliiketoiminnan koulutukseen kuuluu 30 op työharjoittelua. Työharjoittelun kesto on yhteensä 20 viikkoa, ja sen voi suorittaa joko yhdessä tai kahdessa eri harjoittelussa. Voit valita harjoittelupaikan oman kiinnostuksesi mukaan matkailu- ja ravitsemisalalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palveluliiketoiminnan koulutus | verkkopainotteinen monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palveluliiketoiminnan koulutus | verkkopainotteinen monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31