Sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelumuotoilun koulutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Espoo
Ylemmät AMK-tutkinnot

Palvelumuotoilun koulutus

Palvelumuotoilun koulutus

Palvelumuotoilun koulutus 

Palvelumuotoilun koulutuksessa saat valmiuksia palvelujen ja palveluliiketoiminnan kehittämiseen, asiakkaiden tarpeiden ja toimintaympäristön muutosten tunnistamiseen ja ennakointiin, palvelumuotoilun menetelmien käyttöön sekä palvelukonseptien kehittämiseen.

Koulutuksen ydinosaaminen koostuu kahdesta kokonaisuudesta: palvelumuotoilusta ja palveluliiketoiminnasta. Ensimmäisessä kokonaisuudessa perehdytään monipuolisesti palvelumuotoilun prosesseihin, menetelmiin ja työkaluihin sekä muotoiluajatteluun. Toisessa kokonaisuudessa palveluliiketoiminnan uusia ajattelumalleja sovelletaan palvelujen kehittämisen ja johtamiseen. Lisäksi voit syventää ja laajentaa omaa osaamistasi vapaasti valittavilla täydentävän osaamisen opinnoilla, esimerkiksi käyttäjäkeskeisestä palvelusuunnittelusta tai asiakasyhteisöjen johtamisesta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina. Jokaiseen opintojaksoon sisältyy keskimäärin kolme lähiopetuspäivää, itsenäistä työskentelyä, virtuaaliopintoja sekä soveltavia kehittämistehtäviä, jotka suoritetaan joko yksin tai pienryhmässä. Koulutuspäivät sisältävät asiantuntijaluentoja ja workshop-työskentelyä. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilun koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Hakukelpoisuus:

  • Restonomi (AMK) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen vähintään kolmen vuoden soveltuva työkokemus.

Tutkinto / todistus

Restonomi (YAMK), Master of Hospitality Management

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilun koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31