Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Espoo, Hyvinkää, Lohja, Porvoo, Vantaa
Alkavat koulutukset
Espoo
Syksyllä

Hyvinkää
Syksyllä

Lohja
Syksyllä

Vantaa
Syksyllä

Videoesittely

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Sairaanhoitajakoulutus

Sairaanhoitajakoulutus

Sairaanhoitajakoulutuksen alussa käydään läpi perusasiat potilaan kohtaamisesta ja hoitamisesta. Lisäksi opiskellaan voinnin perusseurantaa. Opintoihin kuuluu käytännön harjoituksia siitä, miten asiakasta eli potilasta autetaan.

Perusasioiden oppimisen jälkeen opintoihin kuuluu pitkäaikaissairauksien ja kansainsairauksien hoitoa, kuten sydänsairaudet, syöpä, diabetes ja aivoverenkiertohäiriöt. Potilaan kokonaistilanteen hoitoa opiskellaan moniammatillisessa hoitotyössä, joka kattaa esimerkiksi lääketieteellisen hoidon ja sosiaalialan antaman tuen. 

Sairaanhoitajaopintoihin kuuluu myös kirurginen hoitotyö, mielenterveystyö, päihde-, kriisi- ja akuuttihoitotyö. Kirurgisen prosessin eri vaiheet käydään läpi. Hoitotyö vaikeutuu mitä pidemmälle opinnoissa mennään.  Loppuvaiheessa opintoja mukaan tulevat hoitotyön johtaminen, yrittäjyys ja palvelujen kehittäminen sekä vakavasti sairastuneiden potilaiden hoito. Opintojen loppuvaiheessa tehdään myös opinnäytetyö, ja työelämää kehittävä projekti.

Jokaisessa puolen vuoden opinnoissa on sekä teoriaa että harjoittelua. Harjoittelujaksoja on yhteensä 7-8.

Jatko-opinnot ja työllistyminen

Sairaanhoitajana työskenneltyäsi voit hakea suorittamaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa tai hakeutua lukemaan yliopistoon terveystieteitä. Voit opiskella siellä hallinnollisia asioita tai kouluttautua vaikka opettajaksi. Sinulla on myös mahdollisuus sairaanhoitajalle suunnattuun täydennyskoulutukseen.

Suomalaista sairaanhoitajakoulutusta pidetään korkeatasoisena ja siksi se on hyvin suosittu ja arvostettu ulkomailla. Tutkinto on suoraan kelvollinen EU:n alueella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31