Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | monimuotototeutus

Sosiaali- ja terveysalan johtaminen

Sosiaali- ja terveysalan johtaminen 

Koulutuksessa vahvistat sosiaali- ja terveysalan johtamisosaamistasi ja saat valmiuksia palvelujen uudistamiseen sote-alan muuttuvassa toimintaympäristössä. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen yhteiset ns. ydinopinnot ovat laajuudeltaan 30 opintopistettä.  Ydinopintoihin kuuluu mm. kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen johtamista. Opintoihin sisältyy myös talousohjausta, mikä on tärkeä osa esimiehenä ja johtajana työskentelemistä.

Osana yhteisiä opintoja on Lean –johtaminen. Opintojen aikana opit soveltamaan Leanin työkaluja ja pääset kehittämään prosesseja omassa työssäsi. Tietojohtamisen opinnoissa opit, miten näyttöön perustuvaa tutkittua tietoa voidaan hyödyntää johtamisessa.

Valmentavan johtamisen opintojaksolla opit menetelmiä, joita pääset kokeilemaan omassa työpaikassa tai vaikka toisen opiskelijan työympäristössä. Valmentava johtaminen on ihmisläheistä johtamista, jolla pyritään saamaan työntekijät kukoistamaan ja heidän asiantuntijuutensa parhaiten käyttöön siten, että asiakas ja potilas hyötyvät siitä. Valmentavassa johtamisessa otetaan erityisesti moninaiset työyhteisöt huomioon mm. eri kulttuurit ja eri ikäryhmät.

Täydentäviä opintoja voit valita seuraavien kokonaisuuksien sisältä:

  • tutkimus ja kehittämisosaaminen 
  • asiantuntijuusyhteisöjen johtaminen
  • käyttäjäkeskeinen palvelusuunnittelu

Opinnäytetyö on tärkeä osa opintoja ja sen laajuus on 30 opintopistettä. Opinnäytetyössä on soveltava ote, siinä kehitetään toimintaa tai palveluita. Opinnäytetyön aihe voi olla tiedossa jo opintojen alussa, mutta se voi tulla mieleen myös opintojen aikana. Opinnäytetyön tekemiseen kannattaa varata aikaa puolesta vuodesta vuoteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Hakukelpoisuus:

  • Sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), fysioterapeutti (AMK) tai sosionomi (AMK) -tutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus alalta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK), fysioterapeutti (YAMK), sosionomi (YAMK)

Master of Health Care, Master of Social Services

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan johtaminen | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31