Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2,5 vuotta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Vantaa
Ylemmät AMK-tutkinnot

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta YAMK-ohjelma on omaleimainen ja sisällöltään ainutlaatuinen ja soveltuu hyvin erilaisiin urapolkuihin.

Koulutuksen sisältö

Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta YAMK-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, johon voi hakea hyvin monipuolisella työkokemus- ja tutkintotaustalla.

Tutkinto rakentuu ydinosaamisesta, täydentävistä opinnoista sekä opinnäytetyöstä. 30 opintopisteen pakollinen ydinosaaminen sisältää kaksi laajempaa osaamisaluetta, tulevaisuuksien ennakointiosaamisen ja asiakaslähtöisyysosaamisen. Ennakointiosaamisen opintojaksoilla perehdyt toimintaympäristön monitorointiin, monitorointitiedon hyödyntämiseen ja skenaariotyöskentelyyn sekä visionääriseen johtamiseen. Asiakaslähtöisyyden opinnoissa perehdyt muuttuvaan kuluttajaa, kehittyviin kumppanuuksiin ja liiketoimintamalleihin sekä asiakaskannattavuuteen.

Saat suurimman osan ydinopinnoista suoritettua jo ensimmäisen puolen vuoden aikana. Sen jälkeen voit valita täydentäviä, vapaasti valittavia, opintoja 30 opintopisteen verran. Voit suorittaa täydentäviä opintoja Tikkurilan ja Leppävaaran kampuksilla. Täydentäviä opintoja on tarjolla laaja valikoima. Täydentävät opinnot suoritat monialaisissa ryhmissä yhdessä muiden YAMK- ohjelmien opiskelijoiden kanssa.

Täydentävien opintojen lisäksi tutkintoon kuuluu opinnäytetyö, 30 opintopistettä. Opinnäytetyö on tutkimuksellinen kehittämishanke, jonka aiheen voit itse valita, mutta voit tehdä opinnäytetyön myös Laurean tutkimus- ja kehityshankkeisiin liittyen. YAMK-ohjelmasta aikaisemmin valmistuneet opiskelijat usein suosittelevat valitsemaan opinnäytetyön aiheen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa opintoja, jotta opintoja voi hyödyntää opinnäytetyön tekemisessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Koulutukseen voi hakeutua esim. tradenomi (AMK) tai muulla soveltuvalla korkeakoulututkinnolla. Lisäksi vaaditaan vähintään kahden vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tulevaisuuden johtaminen ja asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi

Omat näytteilleasettajani
X
Osasto: 5f31